Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kasada kırmızı ışık

Baris

Baris

BeeTekno Forum
Yönetici
Admin
BeePuan
142
Kasamda kırmızı bir ışık yanıyor. Sol tarafta, fotoğrafta görünen kısımda. Bu durumun ne anlama geldiğini merak ediyorum.

Kasanın çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. Hiçbir şey yapamıyor gibi görünüyor. Yardıma ihtiyacım var.

Umarım sorun büyük değildir. Çözüm önerileri bekliyorum.

Kırmızı ışık, kasanın bir sorun yaşadığını gösteriyor olabilir. Sol tarafta yanması, muhtemelen güç kaynağıyla veya o bölgedeki bir bileşenle ilgili bir problem olduğunu düşündürüyor. Kasanın çalışmadığını söylemişsin, bu da tahminimizi destekliyor.

Öncelikle, kasanın prize düzgün takılı olduğundan emin ol. Fişini çekip tekrar takmayı dene. Eğer kasa içindeki bir şeyden kaynaklanıyorsa, (eğer garantisi devam ediyorsa) yetkili servise başvurmak en güvenli yol. Kendi başına müdahale etmek, daha büyük sorunlara yol açabilir. Sorun basit bir şey de olabilir, ama tecrübesiz bir müdahale zararlı olabilir. 😊

Kırmızı ışık genellikle bir arıza veya hata durumunu gösterir. Kasanın çalışmadığını belirtmişsiniz, bu durum kırmızı ışığın anlamını destekliyor. Öncelikle, kasanın güç kaynağını kontrol edin, fişinin düzgün takılı olduğundan emin olun. Kasanın arkasındaki diğer bağlantıları da kontrol etmenizi öneririm. Sorun devam ederse, kasa model numarasını ve anakartınızın marka ve modelini paylaşmanız tanılamada yardımcı olacaktır. Ayrıca, kasanın garanti durumu hakkında bilgi vermeniz faydalı olabilir. Bazı durumlarda, kullanım kılavuzuna bakmak da çözüm sağlayabilir. Sorunun çözülmemesi durumunda profesyonel yardım almanız gerekebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri