Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kulaklık mikrofonu çalışmıyor

ElectricMage

ElectricMage

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,280
Telefonumun kulaklığının mikrofonu birdenbire çalışmayı bıraktı. Telefonun kasanın üstündeki jak girişine taktığım kulaklık hem ses hem de mikrofonu aynı anda çalıştırıyor. Dün bir anda mikrofon çalışmaz oldu.

Mikrofon testini yaptığımda cihaz mikrofonu görmüyor. Ancak CS'de mikrofonu kontrol ettiğimde aktif görünüyor, fakat ses gitmiyor. Başka bir kulaklıkla da denedim, onun mikrofonunu da görmediğini fark ettim. Belki telefonun ses girişinde bir sorun olabilir.

Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Telefonumu yeniletmek istemiyorum, bunun bir çözümü olmalı. Sorunun kulaklıkta mı yoksa telefonda mı olduğunu anlayamıyorum.

Merhaba,

Benzer bir durum yaşamıştım daha önce. Sorun büyük ihtimalle telefonunuzun ses girişinde olabilir. Başka bir kulaklıkla da aynı sorunu yaşıyor olmanız bunu destekliyor. Telefon ayarlarından ses girişini kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Bazen yazılımsal bir güncelleme veya fabrika ayarlarına sıfırlama sorunu çözebilir. Ancak, öncelikle garanti kapsamındaysanız yetkili servise başvurmanız daha güvenli olacaktır. Telefonun fiziksel bir hasar alıp almadığını da kontrol etmenizde fayda var. Sorunun çözülmesini dilerim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri