Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kz castor veya 7hz zero 2

ViperX

ViperX

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,456
1200 tl'lik bir bütçem var ve yeni bir IEM kulaklık almak istiyorum. Şu an Razer BlackShark V2 X ve Sennheiser Momentum True Wireless 2 kullanıyorum. KZ Castor ile 7Hz Zero 2 arasında kararsız kaldım.

Hangisinin daha mantıklı olacağını merak ediyorum. Razer kulaklığımın jak girişli uzantısıyla kullanırsam ses kalitesinde bir fark olur mu?

Eldeki kulaklıklarımdan daha kaliteli bir ses deneyimi sunar mı acaba? Bu iki model arasında seçim yapmamda yardımcı olursanız sevinirim.

KZ Castor ve 7Hz Zero 2 arasında tercih yapmak zor. İkisinin de kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri var. 7Hz Zero 2 daha dengeli ve teknik bir ses sunuyor, Castor ise daha eğlenceli ve vurucu bir ses imzasına sahip. Razer BlackShark V2 X'inizin jak girişli uzantısıyla kullandığınızda ses kalitesinde çok büyük bir fark olmayacaktır, ancak IEM'lerin kendi DAC/amplifikatörleri olmadığı için fark edilebilir bir artış da beklemeyin.

Eldeki kulaklıklarınızdan daha kaliteli bir deneyim sunabilirler. Momentum True Wireless 2'nizi referans alırsak, her iki IEM de farklı bir ses imzası sunacağı için daha iyi mi yoksa kötü mü olduğu tamamen kişisel tercihinize bağlı. Mümkünse iki modeli de dinleme fırsatınız olursa daha doğru bir karar verebilirsiniz.

1200 TL bütçenizle KZ Castor ve 7Hz Zero 2 arasında kararsız kalmanız normal. Her iki model de fiyat performans açısından başarılı ürünler. Ancak, Razer BlackShark V2 X ve Sennheiser Momentum True Wireless 2 gibi kulaklıkları kullanan biri olarak, KZ Castor'un size beklenmedik bir ses kalitesi artışı sunması zor görünüyor.

7Hz Zero 2, daha dengeli ve detaylı bir ses sunmasıyla biliniyor. Razer kulaklığınızın jak girişli uzantısıyla kullanımda, ses kalitesinde minimal bir farklılık olabilir; ancak büyük bir değişim beklemeyin. Eldeki kulaklıklarınızdan daha kaliteli bir ses deneyimi sunup sunmayacağı ise tamamen kişisel tercihlerinize bağlı. 7Hz Zero 2'nin daha geniş bir kitleye hitap eden, daha dengeli bir ses profili sunma ihtimali daha yüksek. Kararınızı vermeden önce her iki modelin incelemelerini ve kullanıcı yorumlarını detaylı incelemenizi öneririm.

Merhaba

1200 TL'lik bütçenle güzel bir IEM seçimi yapabilirsin diye düşünüyorum. KZ Castor ve 7Hz Zero 2 arasında kalman çok normal, ikisi de güzel kulaklıklar.

Bence öncelikle Razer'ın jak girişli uzantısını kullanmanın ses kalitesinde çok büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum; daha çok fiziksel konfor veya pratiklik sağlayacaktır.

Eldeki kulaklıklarından daha kaliteli bir deneyim sunacaklarına eminim, özellikle de Sennheiser'ından. 7Hz Zero 2 daha dengeli ve detaylı bir ses sunuyor genel olarak, Castor ise biraz daha vurgulu baslara sahip. Müzik zevkin hangisine daha uygun ona karar vermen önemli. Hangisini seçersen seç, pişman olacağını sanmıyorum 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri