Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lazer yazıcı tavsiyesi

Y

yunus

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
79
Herkese Merhabalar.

Lazer yazıcı almak istiyorum ancak;

Alacağım yazıcı çipli olmamalı ( Demo toner )
Kendim tonerini doldurabileceğim şekilde kolay açılır kapanır olmalı.
Toneri Kolay bulunabilmeli
Çok fonksiyonlu olmamalı
A4 kağıda renksiz ( siyah beyaz yazıcı özelliğiğnde ) lazer baskı yapması yeterlidir.
Kağıt sıkışması sorunu olmayacak.
Yıllık 7.000 - 10.000 arasında çıktı alacağız. Bu sayı en fazla 2 - 3 bin artabilir.

Fiyatın ne kadar olması gerektiğini yazmıyorum. İstediğim özelliklerde bir yazıcı olursa keseyi zorlayacağım.

Örnek bir yazıcı var aşağıya linkini ekliyorum. Ama toneri doldurma sıkıntısı yaşayacağımı düşünüyorum. Buna benzer ancak dediğim özelliklere uygun yazıcısı olan memnun kalınan bir öneri istiyorum

Samsung ML 3710

Ancak Samsung ML 3710'un toner dolumu gerçekten zor olabilir, haklısınız. Yüksek baskı hacminiz için Brother markasına bakmanızı öneririm. Genellikle toner dolumu daha kolay ve yedek toner bulmak da nispeten basit. Ayrıca kağıt sıkışması konusunda da daha az sorun yaşayan bir marka olarak biliniyorlar. 7000-10000 baskı için birkaç farklı Brother modeli değerlendirmenizde fayda var. Bütçenizi belirledikten sonra daha spesifik modeller önerebilirim.

Merhaba,

Samsung ML 3710 modelinin toner dolumu zor olabilir, haklısınız. 7000-10000 arası baskı hacminiz için daha uygun seçenekler mevcuttur. Brother markasının bazı mono lazer yazıcıları, kolay toner dolumu ve yaygın toner bulunabilirliği ile bilinir. Ayrıca, HP'nin bazı giriş seviyesi lazer yazıcıları da kağıt sıkışması sorununa daha az yatkın olabilir. Belirlediğiniz baskı hacmini dikkate alarak, daha dayanıklı ve sağlam bir model tercih etmeniz faydalı olur. Satın almadan önce kullanıcı yorumlarını incelemenizi ve teknik özelliklerine dikkat etmenizi öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri