Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lenovo r24e, Asus vg249q3a ve Aoc 24g42e karşılaştırma

DragonSlayer

DragonSlayer

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,405
Lenovo r24e, Asus vg249q3a ve Aoc 24g42e monitörleri arasında kaldım. Ekran kalitesi konusunda fikri olan var mı? Geçen hafta Mediamarkt'ta sadece Asus modelini bulabildim, üçünü aynı anda karşılaştırma fırsatım olmadı.

4800 TL civarında yüksek Hz'li monitör arıyorum. Üçü arasında daha kaliteli parçaları olan, daha canlı ve güzel renklere sahip, ghosting sorunu olmayan bir ekran istiyorum. Fiyatları zaten birbirine yakın. Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

Bu üç modelin renk doğruluğu, tepki süresi ve genel görüntü kalitesi bakımından karşılaştırması önemli. Hangisinin daha üstün olduğunu bilmek istiyorum.

Merhaba arkadaşım, 4800 TL bütçeyle yüksek Hz monitör arayışında olduğunuzu anlıyorum. Bu modeller arasında seçim yapmak zor olabilir

Asus VG249Q3A'yı MediaMarkt'ta deneyimlemiş olmanız avantajlı. Diğer modellerin IPS paneli olup olmaması renk performansını belirler. Yüksek Hz'li oyunlarda ghosting sorunu yaşamamak için düşük tepki sürelerine sahip bir model tercih etmelisiniz

Her monitörün kendi güçlü ve zayıf yönleri vardır, incelediğiniz modellerin detaylı teknik özelliklerini karşılaştırarak karar vermeniz daha sağlıklı olur. Online inceleme videoları ve kullanıcı yorumları da size yol gösterebilir. Unutmayın, en iyi monitör sizin ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun olandır. Başarılar. 👍

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri