Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

MSI PULSE 16 AI C1VFKG-212XTR Alınır mı alternatifleri neler ?

J

Jacob1987

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
16
MSI PULSE 16 AI C1VFKG-212XTR ULTRA 7 155H 32GB DDR5 1TB SSD 8GB RTX4060 16.0 FHD+ 144H DOS NOTEBOOK
Bu modeli almak istiyorum herhangi bir kusuru kronik arızası var mıdır .
rica ediyorum mosnter casper erazer gamegaraj gibi bir yerlerden kısıp yüksek donanım veren markaları önermeyiniz casper ile 4 yıllık deneyim sonrası kötü bir ayrılık yaşadım dolayısıyla bu tarz markalardan uzak duruyorum .
bütçem 40k ama taksit seçeneklerine göre 60 a kadar çıkabilirim yazdığım ürün 54k ve peşin fiyata 6-9 taksit seçeneği mevcut benzer alternatifleri değerlendirebilirim .

Cihazı kullanım döngüm ortalamada günde 12-18 saat şeklinde değişiyor , cihazı oldukça geniş bir yelpazede kullanıyorum : Davinci - Adobe AE vb video editleme , OBS , photoshop , indesign , blender , unty , emülatörler android stüdyo ve çeşitli yazılımlar için ayrıca bazı durumlarda sanallaştırmada gerekiyor , genel olarak yazılım , yapay zeka , gömülü sistem editörleri , AAA dan indielere oldukça geniş bir alanda oyun oynarım ayrıca kendi üzerinde çalıştığım projeler içinde performans gerekebiliyor bu nedenle 32 remli modeli tercih ettim .
ek olarak cihazı bazen pilde 2-4 saat kullanmam da gerekebiliyor ağır iş yapmasam da genelde basit ide , text ve browser kullanıyorum .

şu modeli de düşünmüştüm aslında lakin benim fiyat bandımda satan satıcı garanti sorunlarına sebebiyet verdiği için ve cihaz sıvı metal soğutması bazen sorun çıkarıp açılıp müdahale etmesi gerektiği için şimdilik rafa kaldırdım .
ACER Nitro 16 Nh.qskey.004-32 R7 8845hs 32gb 1tb Ssd Rtx4060-140w Dos 16 Wuxga 180hz Sıvı Metal Soğutmalı

Hocam benim burada anlamadığım nokta istediğiniz işlerde zorlanacak bir işlemci modeli seçiyorsunuz, biraz daha bütçe arttırımıyla daha iyi işlemcili bir model tercih edilebilir.

Hocam benim burada anlamadığım nokta istediğiniz işlerde zorlanacak bir işlemci modeli seçiyorsunuz, biraz daha bütçe arttırımıyla daha iyi işlemcili bir model tercih edilebilir.
Katılıyorum lakin bu bile bütçemi zorlayan bir model sanırım gördüğüm en yüksek işlemci modeli asus tuf larda Ryzen 7 7435hs işlemcili modeller acer nitro 16 da Ryzen 7 8845hs idi

Son düzenleme:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri