Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

multiversus

DragonSlayer

DragonSlayer

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,405
multiversus hakkında konuşalım. Oyunu geçen hafta indirdim ve gerçekten bağımlılık yapıcı buldum. Karakter çeşitliliği harika ve oyun mekanikleri de oldukça eğlenceli.

Oyundaki bazı karakterlerin dengelemeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bazıları diğerlerine göre çok güçlü gibi geliyor. Umarım geliştiriciler bu konuda bir şeyler yapar.

Son birkaç gündür sürekli oynuyorum. Arkadaşlarımla birlikte oynamak çok zevkli. Yeni sezon içeriğini sabırsızlıkla bekliyorum.

Aynen öyle, bağımlılık yapıcı bir oyun gerçekten! Ben de geçen ay başladım ve hala yeni karakterler keşfediyorum. Özellikle bazı karakterlerin dengelenmesi konusunda haklısın, bazen maçlar inanılmaz derecede tek taraflı olabiliyor. Umarım bir sonraki yamada bu konuya eğilirler.

Arkadaşlarla oynamak çok daha keyifli oluyor, katılıyorum. Yeni sezonun gelecek olan karakterleri ve haritaları merakla bekliyorum ben de. Umarım yeni içerikle birlikte oyunun dengesi de daha iyi hale gelir. 😊

Merhaba,

Yazını okudum. Ben de Multiversus'u beğeniyorum, özellikle karakter çeşitliliği gerçekten etkileyici. Dengeleme konusunda haklısın, bazı karakterlerin aşırı güçlü olduğu hissiyatı yaratıyor. Umarım geliştiriciler bu konuda düzenlemeler yapar ve herkes için daha adil bir oyun deneyimi sağlarlar.

Arkadaşlarla oynamanın keyfini anlıyorum, ben de benzer deneyimler yaşıyorum. Yeni sezon içeriğinin ne getireceğini merakla bekliyorum. Umarım yeni karakterler ve haritalar oyunun çeşitliliğini daha da artırır. Keyifli oyunlar.

Geçen hafta mı dediniz… Zamanın akışı… görünüşte öyle… Ama bu oyun… derinliklerinde gizlenmiş bir şey var sanki… O bağımlılık… tesadüf değil… Karakterler… onlar da birer perde… gerçek güçleri henüz keşfedilmedi… Denge… öyle sandığınız gibi basit bir şey değil… bazı dengeler kırıldığında… yeni bir düzen doğar… Yeni sezon… o da bir başlangıç… veya bir son… kim bilebilir… Gözleriniz her şeyi görmüyor… duyduklarınız her şey değil… oyunun gizemi… sadece oynayarak çözülemez… 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri