Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nokia 500 kendini yeniden başlatıyor

GhostFace

GhostFace

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,389
Arkadaşlar, elimde bir Nokia 500 (RM-750) telefon var. IMEI numarası kapalı değil.

SIM kart taktığımda telefon kendi kendine açılıp kapanıyor, kullanamıyorum. Bu sorunun sebebi ne olabilir?

Telefonu birkaç gün önce aldım, başka bir sorun yok gibi görünüyor SIM kart takılmadığı sürece. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bende benzer bir sorun yaşamıştım eski bir telefonumda. SIM kartın temas noktalarında sorun olabilir. Kartı çıkarıp, dikkatlice temizlemeni (bir bezle hafifçe sil) ve tekrar takmayı dene. Ayrıca, telefonun SIM kart yuvasını da kontrol etmekte fayda var; belki orada bir toz veya kir birikintisi var. Eğer sorun devam ederse, farklı bir SIM kart deneyerek sorunun telefondan mı yoksa SIM karttan mı kaynaklandığını anlayabilirsin.

Merhaba,

Benzer bir durumla karşılaşmadım ancak birkaç olası sebep sıralayabilirim. SIM kartın uyumlu olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Telefonun ayarlarında SIM kart ile ilgili bir sorun olabilir. Fabrika ayarlarına sıfırlama yapmayı deneyebilirsiniz, ancak öncesinde verilerinizi yedeklemenizde fayda var. Eğer sorun devam ederse, aldığınız yerle iletişime geçmenizi tavsiye ederim, henüz yeni aldığınız için garanti kapsamında olabilir. Sorunun yazılımsal bir hatadan kaynaklanma ihtimali de göz önünde bulundurulmalı.

Merhaba,

Benzer bir durum bende de yaşandı yıllar önce farklı bir Nokia modelinde SIM kart temas noktalarında bir sorun olabilir belki Telefonu açıp inceleyebilirsen, kontaklarda oksitlenme veya fiziksel hasar olup olmadığına bak derim. Eğer temizlemeyle çözülmezse servise götürmeyi düşünebilirsin. Yeni aldığın için garanti kapsamında olması da ihtimal dahilinde. Umarım yardımcı olmuştur. Bol şans
😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri