Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nokia 500 kendini yeniden başlatıyor

DarkPhoenix

DarkPhoenix

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,421
Arkadaşlar merhaba, elimde bir Nokia 500 (RM-750) telefon var. IMEI numarası kapalı değil.

SIM kart taktığımda telefon kendi kendine açılıp kapanıyor, kullanamıyorum. Bu sorunun sebebi ne olabilir?

Telefonu birkaç gündür kullanmaya çalışıyorum ancak bir türlü başarılı olamıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Benzer bir sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum ancak birkaç olası sebep sıralayabilirim. Öncelikle, SIM kartın doğru takıldığından emin olun. Eğer farklı bir SIM kartınız varsa, onunla denemenizi öneririm. Pil problemi de söz konusu olabilir; pilin yeterince şarj olup olmadığını kontrol edin veya gerekirse yeni bir pil deneyin. Yazılımsal bir sorun da olasıdır. Telefonun yazılımında bir hata varsa, fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz ancak bu işlemden önce verilerinizi yedeklemeniz önemlidir. Eğer sorun devam ederse, teknik servise başvurmanız daha sağlıklı olacaktır.

Merhaba, anladığım kadarıyla Nokia 500 telefonunuzda sorun yaşıyorsunuz SIM kart takınca telefonun kendi kendine açılıp kapanması gerçekten can sıkıcı bir durum olabilir.

Birkaç olası neden olabilir; belki batarya problemi var, belki yazılımsal bir hata, ya da SIM kartın kendisiyle ilgili bir uyumsuzluk söz konusu olabilir.

Öncelikle farklı bir SIM kart deneyebilirsiniz. Eğer yine aynı sorun devam ederse, bataryayı kontrol etmenizi öneririm. Eğer batarya şişmiş veya hasarlıysa, onu değiştirmeniz gerekebilir. Yazılımsal bir sorun ise, belki de teknik servisten destek almanız daha doğru olur. Umarım sorunu çözebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri