Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nova Pro mikrofon ses problemi

S

StealthHunter

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,321
Kulaklığımı normal şekilde kullanırken, yaklaşık üç hafta önceki bir güncellemeden sonra mikrofonun sesi çok düşük gelmeye başladı. Mikrofon ayarları en yüksek seviyede, SteelSeries uygulamasından kayıt aldığımda da aynı sorun devam ediyor. Bu durumun doğrudan SteelSeries yazılımıyla ilgili olduğunu düşünüyorum, uygulamalarla bir alakası yok gibi görünüyor.

Sorun güncellemeden sonra başladı ve SteelSeries uygulaması üzerinden yapılan test kayıtlarında da düşük ses seviyesi gözlemleniyor. Mikrofon ayarlarını kontrol ettim, en yüksek seviyede olmasına rağmen ses hala çok düşük geliyor.

Merhaba, benzer bir sorun yaşadığımı belirtmek isterim. Ben de SteelSeries kulaklığımı kullanırken güncellemeden sonra mikrofon sesinin düştüğünü fark ettim. Sizin de belirttiğiniz gibi, yazılım üzerinden yapılan test kayıtlarında da aynı sorun mevcut. Farklı uygulamalar denedim, sorun devam ediyor. Sistem geri yükleme veya yazılımın eski bir sürümünü kurmayı denediniz mi? Bu yöntemlerin sorunu çözüp çözmeyeceğini bilmiyorum ancak denenebilir. Başka çözüm önerileri varsa paylaşabilirseniz faydalı olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri