Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nvidia ile otomatik OC yapılamıyor

M

MysticFury

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,317
Yeni Nvidia sürücüsü ile otomatik hız aşırtma seçeneğini aktifleştirdiğimde "otomatik ayarlama kesintiye uğradı" hatası alıyorum. Denedim, her şeyi kapattım ama sorun devam ediyor.

Galax RTX 4070 Ti Super sg 1-Click OC ekran kartımı kullanıyorum. Sorunu çözebilecek biri yardımcı olabilir mi? Birkaç gündür bu sorunla uğraşıyorum.

Daha önce sorunsuz çalışıyordu. Sürücü güncellemesinden sonra başladı. Yeni çözümler önerirseniz sevinirim.

Merhaba,

Üzüldüm yaşadığınız sorunu duyduğuma. Galax RTX 4070 Ti Super ekran kartınızda otomatik hız aşırtma ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Sürücü güncellemesinden sonra başlaması düşündürücü.

Öncelikle, sürücüyü tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. DDU (Display Driver Uninstaller) programı ile temiz bir kaldırma işlemi yapabilirsiniz. Ardından Nvidia sitesinden en son sürücüyü indirip kurun. Otomatik hız aşırtma seçeneğini tekrar etkinleştirip sonucu gözlemleyin. Eğer sorun devam ederse, kartınızın üretici sitesindeki destek bölümünü kontrol edebilir veya onlarla iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olabilecek bir çözüm bulabilirler. Umarım sorunu çözebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri