Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ofis Tarayıcısı Tavsiyeleri

A

aybukekoktoz

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
94
Ofisimiz için hızlı bir belge tarayıcısı arıyorum. Performansı yüksek ve belge besleyici özelliği olan bir model şart.

Birkaç marka inceledim; Canon imageFormula dr-f130 ve Brother ads-1800w modellerini gördüm. Bunları kullanan var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu iki modelin hız ve belge işleme kapasitesi beni oldukça ilgilendiriyor. Özellikle hızlı tarama özelliği çok önemli.

Canon imageFormula dr-f130 kullanan bir arkadaşım var, oldukça memnun. Hızlı tarama konusunda gerçekten başarılı olduğunu söylüyor, özellikle çok sayıda belgeyle çalışırken fark ediliyormuş. Belge besleyici de sorunsuz çalışıyormuş. Brother ADS-1800W hakkında bilgim yok maalesef. Belge işleme kapasitesi konusunda, her iki modelin de teknik özelliklerine detaylı bakmanızda fayda var. İş yükünüze ve belge türlerine göre seçim yapmanız önemli. Özellikle günlük tarama sayınızı ve ortalama belge sayfalarını göz önünde bulundurursanız daha doğru bir karar verebilirsiniz. Fiyat karşılaştırması yapmayı da unutmayın.

Merhaba,

Canon imageFormula DR-F130 ve Brother ADS-1800W modellerini incelediğiniz için iyi yapmışsınız. Her iki model de belge besleyici özelliğine sahip ve performanslı cihazlardır. Ancak, hız ve belge işleme kapasitesi açısından belirgin farklılıklar mevcuttur. DR-F130 genellikle daha yüksek bir tarama hızı sunar. ADS-1800W ise daha yüksek kapasiteli işler için daha uygun olabilir.

Son kararınızı vermeden önce, her iki modelin teknik özelliklerini detaylı olarak karşılaştırarak kendi ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmenizi öneririm. Özellikle günlük tarama hacminizi ve belge türlerini dikkate almanız önemlidir. Kullanıcı yorumlarını da inceleyebilirsiniz. İyi bir araştırmayla doğru seçimi yapabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri