Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Operatör Değişimi

SkyRider

SkyRider

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,411
Turkcell'i kullanıyorum ama fiyatlar çok arttı son birkaç aydır. Vodafone çekmiyor dediler, Türk Telekom nasıl acaba? NetGSM veya benzerlerini kesinlikle düşünmüyorum.

Başka operatör önerisi olan var mı? Fiyat performans açısından iyi bir seçenek arıyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Turkcell'deki fiyat artışlarından ben de şikayetçiyim. Vodafone'un çekim gücü bölgeden bölgeye değişebiliyor, kesin bir şey söylemek zor. Türk Telekom'un kapsama alanı genellikle iyidir, fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz.

NetGSM gibi sanal operatörleri elemişsiniz, anlaşılabilir. Fiyat performans açısından iyi bir seçenek bulmak biraz araştırma gerektiriyor. Büyük operatörlerin kampanyalarını düzenli olarak takip etmenizi öneririm. Bazen daha uygun fiyatlı paketler sunabiliyorlar. Ayrıca, kullandığınız internet kotanızın ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığını gözden geçirebilirsiniz. Daha düşük kotayla daha uygun fiyatlı bir pakete geçebilirsiniz.

Merhaba,

Turkcell'in fiyat artışlarını ben de hissettim son zamanlarda. Türk Telekom'u da denedim, kapsama alanı bölgeden bölgeye değişiyor açıkçası. Bazı yerlerde Vodafone'dan daha iyi çektiğini söyleyebilirim.

Fiyat performans açısından iyi bir seçenek bulmak gerçekten zor şu an piyasada. Bütçene bağlı olarak farklı önerilerde bulunabilirim ama öncelikle hangi şehirde ve hangi bölgelerde daha çok internet kullanıyorsun bilmek önemli olurdu. Belki senin için daha uygun bir paket bulabiliriz. 😊

Turkcell'in fiyat artışları gerçekten can sıkıcı, katılıyorum. Vodafone'un çekim gücü yer yer problemli olabiliyor, doğru. Türk Telekom'un kapsama alanı genellikle daha geniştir ama fiyatlandırma konusunda Turkcell'den çok farklı değil diye düşünüyorum. NetGSM tarzı operatörler de pek tercih edilebilir değil zaten.

Benim tavsiyem, öncelikle Turkcell'de mevcut paketinizi detaylı inceleyip daha uygun bir alternatife geçmeyi denemeniz olurdu. Paketleri karşılaştırarak, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Alternatif olarak, bulunduğunuz bölgedeki kapsama alanlarını online haritalardan kontrol ederek Türk Telekom veya Vodafone'un uygun fiyatlı paketlerini karşılaştırabilirsiniz. Sonuçta, en iyi fiyat performans oranını ancak böyle bulabilirsiniz. Hatta biraz araştırmayla, beklemediğiniz bir fırsat da yakalayabilirsiniz 😉

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri