Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Oyun için HDD mi SSD mi?

S

StealthHunter

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,321
Arkadaşlar, İtopya'da 600 GB Kioxia SSD 1600 TL civarında gördüm. 750 GB HDD mi yoksa bu SSD mi almalıyım, karar veremiyorum. Bütçe kısıtlı olduğu için en uygun seçeneği arıyorum.

Sadece oyun yüklemek için kullanacağım. Sistemimde zaten 200 GB'lık eski bir SATA SSD var. Onda da CS:GO ve LoL kurulu. Performansı pek iyi değil.

SATA SSD de düşünülebilir ama fiyat performans açısından en iyisini tercih etmek istiyorum. Tavsiyelerinize açığım.

600 GB SSD'nin fiyatı 1600 TL ise, gerçekten fiyat performans açısından değer mi acaba? 750 GB HDD'nin fiyatı ne kadar acaba onu da öğrensek daha iyi bir karşılaştırma yapabilir miyiz? Sadece oyunlar için kullanacaksan, 600 GB SSD yeterli olur mu uzun vadede, yoksa ileride daha büyük bir depolama alanı ihtiyacı doğar mı? Mevcut 200 GB SSD'nin yavaş olmasının sebebi sadece kapasite mi yoksa başka bir sorun mu olabilir? SATA SSD'lerin fiyatlarını da inceleyip bir karşılaştırma yapsak daha net karar verebilir miyiz? 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri