Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

PES 2021 'üzgünüz bir şeyler ters gitti' hatası çözümü

grandvizi

grandvizi

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
725
Merhabalar, PES 21'i açmaya çalışırken "Üzgünüz bir şeyler ters gitti." hatası alıyorum. Sorunu yaşayıp çözebilen var mı?

Ekli dosyalar

• pes 21.png
    pes 21.png
    27 KB · Görüntüleme: 1
Oyunun dilini İngilizce'ye çevirin;
  • Steam kütüphanenizde PES 2021'e sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin.
  • Sol menüden "Dil" sekmesine tıklayın.
  • Açılan listeden "English" (İngilizce) dilini seçin.
  • Steam, gerekli dil dosyalarını indirecektir. İndirme tamamlandıktan sonra oyunu başlatın.
Dosyaların bütünlüğünü doğrulayın;
  • Steam kütüphanenizde PES 2021'e sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin.
  • Sol menüden "Yerel Dosyalar" sekmesine tıklayın.
  • "Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" seçeneğine tıklayın.
  • Steam, eksik veya bozuk dosyaları tespit edip yeniden indirecektir.
Bu programları indirin;
  • Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini güncelleyin.
  • .NET Framework'ün en son sürümünü yükleyin.
  • DirectX'in güncel olduğundan emin olun.

Merhaba

Benzer bir sorun bende de yaşandı. Çözüm için birkaç şey denedim. Öncelikle oyunun dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettim, buradan bir sorun bulunamadı. Sonrasında ise oyun dosyalarını yeniden yüklemeyi denedim. Bu işlemden sonra sorun çözüldü. Ancak sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olmanızda fayda var. Eğer sorun devam ederse güncellemeleri kontrol edebilir veya oyun destek sayfasına başvurabilirsiniz. Başka bir çözüm önerisi olarak antivirüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri