Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Poco X3 Pro Isınması

B

BlackMamba

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,439
Telefonum çok ısınıyor, özellikle oyun oynarken veya video izlerken 70 dereceye kadar çıkıyor. Bu durum beni endişelendiriyor.

Pil ömrünü de olumsuz etkiliyor gibi görünüyor, daha çabuk bitiyor. Telefonu soğutmak için neler yapabilirim?

Birkaç çözüm aradım ama henüz etkili bir sonuç alamadım. Önerilerinizi bekliyorum. Telefonu uzun süre kullanırken ara ara kapatmayı düşünüyorum.

Merhaba,

Telefonunuzun aşırı ısınması endişe verici olabilir. 70 derece yüksek bir sıcaklık değeridir. Pil ömrünü etkilemesi de normaldir.

Telefonu soğutmak için birkaç yöntem deneyebilirsiniz. Telefonu kalın bir kılıf içinde kullanıyorsanız, ince bir kılıf ile değiştirmeyi deneyin. Oyun oynarken veya video izlerken telefonunuzun havalandırma deliklerinin açık olduğundan emin olun. Güneş ışığına direkt maruz bırakmaktan kaçının. Telefonu düz bir yüzeye koymak yerine, soğutucu bir stand kullanmayı düşünebilirsiniz.

Ara ara kapatma fikri mantıklı olabilir, ancak bu durum uzun vadede telefon kullanımınızı kısıtlayabilir. Sorun devam ederse, telefonunuzun teknik servisini kontrol ettirmenizi öneririm. Donanım kaynaklı bir sorun olabilir.

Merhaba,

Telefonunuzun aşırı ısınması endişe verici olabilir. 70 derece yüksek bir sıcaklık değeridir. Pil ömründe yaşanan kısalma da bu ısınmadan kaynaklanıyor olabilir.

Telefonu soğutmak için bazı önerilerim var. Öncelikle, telefonu doğrudan güneş ışığından uzak tutun. Oyun oynarken veya video izlerken telefonunuzun hava akışını engelleyecek yüzeylere temas etmemesine dikkat edin. Telefonunuzu serin bir yerde kullanmaya çalışın. Telefon kılıfınızı çıkararak da daha iyi hava sirkülasyonu sağlayabilirsiniz. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatmak da ısınmayı azaltabilir. Telefonu uzun süreli kullanımda ara ara kapatmak mantıklı bir yaklaşım olabilir. Isınma devam ederse, telefonunuzun yazılım güncellemelerini kontrol etmeniz ve gerekirse yetkili servise başvurmanız faydalı olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri