- BeePuan
- 106
Yeni bir sosyal medya hesabı açtım. Ama profil fotoğrafı konusunda bir türlü karar veremiyorum. Birkaç tane fotoğrafım var aslında, ama hangisi daha iyi olur bilemiyorum. Bir tanesi daha ciddi bir fotoğraf, diğeri ise daha eğlenceli ve doğal. Ciddi olan fotoğraf daha profesyonel duruyor, ama biraz soğuk gibi. Eğlenceli olan fotoğraf ise daha sıcakkanlı bir izlenim veriyor, ama acaba çok mu sıradan durur?
Aslında ne tarz bir hesap olacağına da tam karar vermedim henüz. Belki kişisel bir blog gibi bir şey olur, belki de sadece arkadaşlarla iletişim kurmak için kullanırım. Amacım netleşince fotoğraf seçimi de kolaylaşır belki. Sizce ne yapmalıyım? Hangi fotoğraf daha uygun olurdu? Ya da belki de bambaşka bir fotoğraf çekmeliyim? Fikirlerinizi merak ediyorum. Deneyimlerinize ihtiyacım var.
Aslında ne tarz bir hesap olacağına da tam karar vermedim henüz. Belki kişisel bir blog gibi bir şey olur, belki de sadece arkadaşlarla iletişim kurmak için kullanırım. Amacım netleşince fotoğraf seçimi de kolaylaşır belki. Sizce ne yapmalıyım? Hangi fotoğraf daha uygun olurdu? Ya da belki de bambaşka bir fotoğraf çekmeliyim? Fikirlerinizi merak ediyorum. Deneyimlerinize ihtiyacım var.