Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Qyc H3, H3 Pro ve Anker Q21i NC Karşılaştırması

ThunderStrike

ThunderStrike

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,430
Merhaba arkadaşlar, 20 yaşındayım ve öğrenciyim. Qyc H3 kulaklık almak istiyorum ama H3 Pro'nun fiyat farkına değip değmediğini merak ediyorum. Fiyat farkı yaklaşık 70 TL civarında.

Oyun oynamıyorum, günlük kullanım için arıyorum. H3 Pro'nun ek özelliklerinin bana faydası olur mu yoksa H3 yeterli olur mu karar vermekte zorlanıyorum. Anker Q21i NC de alternatif olarak düşünüyorum, bu konuda da görüşlerinizi bekliyorum.

H3 ve H3 Pro arasındaki ses kalitesi farkı çok büyük mü? Ya da gürültü engelleme özelliği H3 Pro'da ne kadar etkili? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

20 yaşındasın ve öğrenciysen bütçe önemlidir diye düşünüyorum. 70 TL'lik fiyat farkının günlük kullanım için sana sağlayacağı artıyı değerlendirmelisin. H3 Pro'nun ek özellikleri, muhtemelen aktif gürültü engelleme ve belki biraz daha konforlu bir tasarım içeriyor. Eğer gürültülü bir ortamda değilsen veya gürültü engellemeye çok ihtiyaç duymuyorsan H3 yeterli olabilir. Ses kalitesi farkı çok büyük olmayabilir.

Anker Q21i NC'ye gelince, bu kulaklıkların farklı bir ses imzası ve belki daha iyi gürültü engellemesi olabilir. Yorumlarda kullanıcı deneyimlerine göz atmanı öneririm. Her üç ürünü de inceleyip, sana en uygun olanı seçebilirsin. Karar vermeden önce birkaç kullanıcı yorumunu daha okumakta fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri