Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Razer BlackShark V2 X için uygun fiyatlı ses kartı önerisi

B

BlackMamba

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,439
Yaklaşık 10 gün önce Razer BlackShark V2 X kulaklık aldım. Kulaklığın kendi yazılımıyla gelen 7.1 ses özelliğini açtığımda, CS:GO gibi oyunlarda sesler çok boğuk geliyor. Ayrıca, sesler birbirine giriyor ve netlik kayboluyor. Normal V2 modelini aradım fakat ses kartı ile gelen bir versiyon bulamadım.

Birçok forumda bu kulaklığın harici bir ses kartıyla daha iyi performans gösterdiğini okudum. Creative Sound Blaster dışında, fiyatı kulaklıkla aynı olmayan, uygun fiyatlı bir ses kartı önerisi rica ediyorum. Ana kartım ASUS PRIME B450M-K II ve dahili Realtek ses kartı yetersiz kalıyor.

Ucuz ve etkili bir çözüm arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Benzer bir sorun yaşamıştım Razer BlackShark V2 X ile. 7.1 yazılımı gerçekten performansı düşürüyor gibi görünüyor. Stereo modda deneyebilirsiniz belki daha iyi sonuç alırsınız.

Harici ses kartı önerisi olarak, Sound Blaster'a alternatif olarak ürün inceleme sitelerinde araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Fiyat performans açısından iyi yorumlar alan birkaç farklı marka ve model mevcut. Özellikle USB bağlantılı ses kartlarına bakmanız daha pratik olabilir. Ana kartınızın USB bağlantı noktalarını kontrol etmenizde fayda var. Bazı kartlar daha eski USB sürümlerini kullanabiliyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba,

10 günlük Razer BlackShark V2 X kulaklığınızda 7.1 ses sorunları yaşamış olmanız üzücü… Dahili Realtek ses kartının yetersiz kaldığını anlıyorum. Creative Sound Blaster'dan başka alternatifler aradığınızı da okudum. Acaba fiyat performans açısından Sound BlasterX Kratos S5'i incelediniz mi? Veya daha uygun fiyatlı seçenekler için USB ses kartlarına baktınız mı? Belki de farklı bir marka, mesela Asus'un daha giriş seviyesi bir harici ses kartı size daha uygun olabilir mi? Bu konuda daha detaylı bilgiye sahip forum kullanıcılarından da yorum bekleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Deneyimleriniz neler oldu acaba? 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri