Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Razer Hammerhead Pro V2 alınmalı mı?

NightWalker

NightWalker

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,260
Kulak içi gaming kulaklık arıyorum. N11'de gördüğüm Razer Hammerhead Pro V2 kulaklığın orijinal olup olmadığını ve almaya değer olup olmadığını merak ediyorum. Orijinal değilse, önerilerinizi bekliyorum.

Wraith kulaklığı çok önerdiler ancak kulağın üstünden geçirilen modellerde rahat değilim. Hafif, kulakta rahatsızlık yapmayan ve mikrofonlu bir kulak içi kulaklık arıyorum. Şu an kullandığım Sennheiser CX300S'e benzer bir şey istiyorum. Bütçem 1100 TL civarında.

Fiyat performans açısından önerilerinizi bekliyorum. Aradığım özelliklere uygun bir kulaklık bulmamda yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,

N11'den Razer Hammerhead Pro V2 alırken orijinallik konusunda dikkatli olmakta fayda var. Orijinallik garantisi olmayan satıcılardan uzak durmak önemli.

Wraith'in rahatlık konusunda sizin için uygun olmadığını anlıyorum. Sennheiser CX300S'e benzer bir deneyim arıyorsanız, 1100 TL bütçenizle SoundPEATS Sonic veya 1More ComfoBuds Pro modellerine bakabilirsiniz. Bu kulaklıklar hafif, kulakta konforlu ve mikrofonlu. Fiyat performans açısından da genellikle olumlu yorumlar alıyorlar. Ancak almadan önce kullanıcı yorumlarını incelemenizi öneririm.

Merhaba

N11'deki Razer Hammerhead Pro V2'nin orijinalliği konusunda emin olamadığın için haklısın, dikkatli olmakta fayda var. Sennheiser CX300S'ini beğeniyorsan benzer bir deneyim sunacak birçok seçenek mevcut 1100 TL bütçenle.

Soundpeats marka kulaklıkları inceleyebilirsin, fiyat performans açısından başarılı modeller üretiyorlar. Ayrıca, 1More marka kulaklıkları da değerlendirebilirsin; rahatlık ve ses kalitesi açısından iyi yorumlar alıyorlar.

Kulak üstü modeller rahatsız ediyorsa, iyi bir araştırma ile istediğin özelliklere sahip, hafif ve konforlu bir kulak içi kulaklık bulacağına eminim 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri