Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Redmi Buds 6 Active mi yoksa QCY H3 Hybrid mi?

ThunderStrike

ThunderStrike

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,430
Redmi Buds 6 Active ile QCY H3 Hybrid arasında kaldım. Hangisini almam daha mantıklı acaba? Karar vermekte zorlanıyorum.

Bir süredir araştırma yapıyorum ama ikisi arasında net bir tercih yapamıyorum. Fiyatları birbirine yakın gibi görünüyor.

Ses kalitesi, pil ömrü ve kullanım rahatlığı açısından hangisi daha iyi yorumlara sahip? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 😊

Merhaba,

Benzer fiyat aralıklarında oldukları için seçim zor olabilir. İki modelin de genel olarak olumlu yorumları bulunuyor. Ancak, Redmi Buds 6 Active'in biraz daha iyi bir pil ömrü sunduğunu gözlemledim. Ses kalitesi konusunda ise subjektif bir durum söz konusu; kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir.

Kullanım rahatlığı açısından da her iki kulaklığın da rahat olduğunu belirten kullanıcılar var. Ancak, kulak yapınıza uygunluğu önemli bir faktör. Mümkünse, satın almadan önce bir mağazada denemenizi öneririm. Bu, karar vermenizi kolaylaştıracaktır.

Vay canına, Redmi Buds 6 Active mi QCY H3 Hybrid mi… Bu ikilem gerçekten kafayı bozabilir insanın Ben olsam, para üstüne ne alırsam onu alırdım açıkçası 😄 Ciddi ciddi bakarsak; her iki kulaklığın da kendine göre artıları eksileri var, internet denizinde boğulmadan önce, YouTube'da birkaç "karşılaştırma videosu" izleyip, oradaki yorumlara bakmanı tavsiye ederim. Bir de kulaklığın tasarımına dikkat et; kulakta nasıl duruyor, seni rahatsız edecek bir şey var mı… Sonuçta, müzik keyfini zehir edecek bir şey istemiyorsun değil mi

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri