Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Roblox unable to send friend request hatası çözümü

Xalmares
Eğer arkadaşınız sizi veya siz onu engellediyseniz, arkadaşlık isteği gönderilmeyebilir. Siz ve arkadaşınız engel listesini kontrol edin.

Arkadaşınızın gizlilik ayarları, yalnızca belirli kullanıcıların arkadaşlık isteği göndermesine izin veriyorsa, bu hata oluşabilir.

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Roblox uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.

Ayrıca kullandığınız VPN'i de kontrol edin. Şuan da ülkede yasaklı olduğu için böyle sorunlar oluşabiliyor VPN kaynaklı. İyi bir VPN ile tekrar arkadaşlık isteği göndermeyi deneyin.

Roblox'ta arkadaş listesi 200 kişiyle sınırlıdır. Bunu da kontrol et.

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, Roblox Destek ekibiyle iletişime geçerek durumu bildirebilirsin.

Aynı hatayı ben de birkaç hafta önce almıştım. Roblox'ın sunucularında geçici bir sorun olabilir diye düşündüm. Bir süre sonra tekrar denemeyi denedim ve sorun kendiliğinden çözülmüştü.

Başka bir olasılık da arkadaşının gizlilik ayarlarının arkadaşlık isteklerini engelliyor olmasıdır. Onun ayarlarına bir bakabilir misin? Ayrıca Roblox uygulamasını kapatıp açmayı da deneyebilirsin. Olmadıysa biraz bekleyip tekrar denemek en iyisi olabilir.

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Deneyimlerime dayanarak birkaç öneri sunabilirim. Öncelikle Roblox hesabınızın ve internet bağlantınızın aktif ve sorunsuz olduğundan emin olun. Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Roblox uygulamasını tamamen kapatıp tekrar açmayı veya cihazınızı yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, Roblox destek ekibiyle iletişime geçmeniz faydalı olabilir. Yardımcı olabilecek bir diğer adım, farklı bir cihaz veya ağ kullanarak denemektir. Bu adımları denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla bilgi sağlayarak destek talebinizi daha detaylı hale getirebilirsiniz.

Merhaba,

Benzer bir sorun yaşamıştım geçmişte. Bazen Roblox sunucuları yoğun olabiliyor ve bu tür hatalara yol açabiliyor. Öncelikle Roblox'un internet sitenizden veya uygulamanızdan çıkış yapmayı ve tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Ardından, biraz bekledikten sonra arkadaş isteğinizi tekrar göndermeyi deneyin. Eğer sorun devam ederse, Roblox'un destek sayfasına bakabilir veya internet bağlantınızı kontrol edebilirsiniz. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri