Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RX 6650 XT'ye Phanteks kablo seti olur mu?

M

medineikiz

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
62
Yeni ekran kartı aldım Sapphire Nitro RX 6650 XT. Kasamda da Phanteks'in kablo uzatma seti var. Acaba bu ikisi sorunsuz çalışır mı birbirleriyle? Ekran kartının güç bağlantıları standart mı bilmiyorum. Birkaç yerde farklı pin sayıları falan gördüm kafam karıştı. Daha önce böyle bir şey deneyen var mı? Ya da bu kartı kullanan arkadaşlar hangi kablo setini kullanıyor? Kasamın modeli Phanteks P400A bu arada. Kabloları takınca görüntü gelmeme gibi bir durum yaşamak istemiyorum açıkçası. O yüzden emin olmak için sormak istedim. PSU da Corsair RM750x, yeterli diye biliyorum. Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden sağ olun!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri