Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ryzen 9 9950x i9 14900k'yı Solluyor mu?

S

seninbenananiavradni

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
51
Yeni Ryzen 9 9950X Zen 5 işlemci hakkında bir şeyler okudum. Blender testlerinde sadece 120W güç tüketerek Intel Core i9 14900K'dan daha iyi performans gösterdiği söyleniyor. Bu gerçek olabilir mi? Intel'in amiral gemisi işlemcisini bu kadar düşük güç tüketimiyle geçmesi inanılmaz geliyor. Acaba erken mühendislik örnekleri mi kullanılmış testlerde? Gerçekten böyleyse, AMD resmen şov yapmış demektir. Güç verimliliği açısından çok büyük bir adım olur. Benim gibi 3D modelleme yapanlar için harika bir haber bu. Ne düşünüyorsunuz, bu iddialar doğru olabilir mi? Test sonuçlarını nereden bulabilirim? Bir de bu işlemcinin fiyatı ne olacak acaba? Umarım çok pahalı olmaz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri