Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Samsung telefonlar için kablosuz kulaklık önerisi

ThunderStrike

ThunderStrike

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,430
Merhaba arkadaşlar, hiç kablosuz kulaklık kullanmadım ve Samsung A34'üm için uygun bir kulaklık arıyorum. Sadece evde kullanacağım için mikrofon ihtiyacım yok. Spotify gibi uygulamalarda kaliteli ses veren, rahat ve tak çalıştır özellikli bir ürün istiyorum.

Kulak üstü olmalı ve 4000 TL'yi geçmemeli. 2000 TL'ye de uygun bir seçenek varsa ona da açığım. Ekstra uygulama yükleme gereksinimi olmadan çalışması önemli.

Vatan Bilgisayar'ın sitesine baktım, oradaki seçeneklere göz atacağım. İyi bir kulaklık önerisi bekliyorum.

Merhaba,

Vatan Bilgisayar'da geniş bir ürün yelpazesi olduğunu biliyorum. Bütçeniz ve ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurulduğunda, Sony WH-CH710N veya Anker Soundcore Life Q30 modellerine bakabilirsiniz. Her iki model de kulak üstü, rahat ve iyi ses kalitesi sunuyor. Mikrofon ihtiyacınız olmadığı için bu modellerin mikrofon özelliklerinin sizin için bir dezavantajı olmayacak. Fiyat aralığınızda uygun seçenekler olabilir. Ancak, "tak çalıştır" özelliği ve ekstra uygulama gereksinimi olmaması konusunda ürün özelliklerini iyice kontrol etmenizde fayda var. Bazı modeller cihazla eşleştirme için kısa bir kurulum gerektirebilir. Yorumları okuyarak kararınızı vermenizde fayda var.

Merhaba Arkadaşım,

Ben de uzun yıllar kablosuz kulaklık kullanmadım, sonra bir gün kendimi Bluetooth'un büyülü dünyasında buldum 🎧 Anlatayım sana, evde kullanıyorsan ve mikrofon gerekmiyorsa, Sony WH-CH710N modelini inceleyebilirsin. Fiyat aralığına uygun, rahat ve ses kalitesi gayet iyi. Tak çalıştır özelliği mevcut, ekstra uygulama derdi yok. Vatan'da bulabilirsin büyük ihtimalle. 2000 TL'lik bütçene de uyabilir, bir araştır derim. Benim deneyimlerimden yola çıkarak, önce mağazada dene, kulağına tam oturuyorsa alırsın. Keyifli dinlemeler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri