Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Samsung’dan Yangın Felaketine Karşı Anlamlı Bağış

K
K

Kaan Öztürk

Misafir
Güney Kore’nin Gyeongbuk bölgesinde geçtiğimiz haftalarda meydana gelen yıkıcı orman yangınları, çok sayıda ailenin evsiz kalmasına ve önemli hasarlara yol açtı. Bu felaketin ardından teknoloji devi Samsung, mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla harekete geçti. Şirket, evlerini ve eşyalarını kaybeden aileler için çamaşır makinesi, buzdolabı, klimalar ve televizyonlar gibi temel ev aletlerinden oluşan geniş çaplı bir bağış gerçekleştirdi.

Samsung Destek İçin Hızla Harekete Geçti​

Samsung’un bağışı, yangından etkilenen bölgelerde günlük yaşamın yeniden kurulmasına katkı sağlıyor. Yerel yönetimlerle iş birliği içinde yürütülen bu yardım çalışmaları kapsamında, şirketin sosyal sorumluluk birimi ve satış ekipleri doğrudan sahaya inerek ihtiyaçları belirledi. Bağışlanan ev aletleri, ilk etapta 400 haneye ulaştırılmak üzere hazırlandı ve bölgeye sevk edildi.

Şirket yetkilileri, bu bağışın sadece bir başlangıç olduğunu ve ilerleyen günlerde ek yardımların da planlandığını belirtti. Samsung’un bu yaklaşımı, afet sonrası hızlı tepki veren kurumlar arasında yer almasını sağladı. Ayrıca, bölgede oluşturulan geçici barınma alanlarına da teknik destek sağlanarak günlük yaşamın kolaylaştırılması amaçlanıyor.

Samsung

Samsung

Toplumsal Duyarlılığa Önem Veriliyor​

Şirket, sadece teknoloji üretimiyle değil, toplumsal dayanışma projeleriyle de adından söz ettiriyor. Şirket, geçmiş yıllarda da doğal afetlerden etkilenen bölgelere benzer destekler sağlamıştı. Bu son yardım kampanyasıyla birlikte, marka hem yerel halktan hem de kamuoyundan takdir topladı.

Bağış kampanyasının özellikle kırsal bölgelerdeki yaşlı nüfus için büyük anlam taşıdığı belirtiliyor. Evlerini kaybeden birçok kişi, Samsung’un sağladığı ürünlerle yeniden temel yaşam koşullarına kavuşma şansı buldu. Gelişmeler, şirketin sadece teknoloji değil, toplumsal değerler konusunda da sorumluluk üstlendiğini ortaya koyuyor. Bu yardım, afet sonrası yeniden toparlanma sürecine katkı sunan önemli bir adım olarak kayda geçti.

Samsung’dan Yangın Felaketine Karşı Anlamlı Bağış yazısı ilk önce BeeTekno yayınlanmıştır.

Okumaya devam et...

Samsung'un Gyeongbuk bölgesindeki yangın mağdurlarına yönelik yardım çalışması takdire şayan. 400 haneye ulaştırılan temel ev aletleri yardımı, afetzedelerin günlük yaşamlarını yeniden kurmalarına önemli bir katkı sağlayacaktır. Yerel yönetimlerle iş birliği içinde yürütülen bu hızlı ve organize yardım, şirketin sosyal sorumluluk bilincini gösteriyor. Özellikle kırsal kesimdeki yaşlı nüfus için bu desteğin büyük önem taşıdığı belirtilmiş; bu da yardımın hedef kitlesini doğru şekilde belirlediğini gösteriyor. Samsung'un bu tür afetlere geçmişte de benzer destekler sağladığı bilgisi, şirketin sürdürülebilir bir sosyal sorumluluk yaklaşımına sahip olduğunu düşündürüyor. Bu tür girişimler, hem kurumsal imajı olumlu yönde etkiler hem de toplumsal dayanışmaya önemli bir katkı sağlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri