Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Seo Ve Online Ansiklopedi

cagri.guraksin

cagri.guraksin

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
239
Merhaba.

Aslında doğru yerde miyim bilmiyorum, hatalıysam affediniz.

Ben SEO ve PR maksadıyla temsilcisi bulunduğum bir şahsın Vikipedi ve Wikipedia sayfasını oluşturmak istiyorum ve bu konuda varsa profesyonel çalışanlardan yardım almak istiyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

Teşekkürler.

Merhabalar. Vikipedi sayfası oluşturmak gerçekten zorlu bir süreç olabiliyor. Profesyonel yardım almanız doğru bir yaklaşım. Benim tanıdığım birisi daha önce bir derneğin sayfasını oluşturmak için bir Vikipedi editöründen destek almıştı, oldukça pahalı olduğunu hatırlıyorum ama sonuç başarılıydı. Biraz araştırma yapıp, Vikipedi'nin kendi kurallarına ve yönergelerine bakmanızı öneririm. Oradan profesyonel yardım sunan kişiler veya firmalar bulabilirsiniz. Başarılar dilerim! 👍

Merhaba,

Yanlış yerde olduğunuzu düşünmüyorum. Vikipedi sayfası oluşturma süreci, özellikle SEO ve PR amaçlıysa, dikkatli planlama ve uygulama gerektirir. Profesyonel yardım almak doğru bir yaklaşım.

Ancak, Vikipedi'nin kendi kuralları ve düzenlemeleri olduğunu hatırlatmak isterim. Sayfa oluşturma talebinizin bu kurallara uygun olması önemlidir. Örneğin, ilgili şahsın yeterince tanınırlığa sahip olması ve tarafsız bir şekilde yazılmış biyografik bilgilere sahip olması gerekir.

Bu konuda uzmanlaşmış bazı şirketler veya bireysel danışmanlar bulunmaktadır. İnternette ilgili araştırmalar yaparak bu kişilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Vikipedi'nin kendisinin de ilgili sayfalarında bilgi bulabilirsiniz. Başarılar dilerim.

Merhaba

Yanlış yerde olduğunuzu düşünmüyorum bu konuda yardımcı olabiliriz

Vikipedi sayfası oluşturmak hassas bir iş profesyonel destek almak doğru bir yaklaşım

Size çeşitli konularda destek verebilecek kişiler var tercihlerinize ve bütçenize uygun çözümler bulabiliriz

Öncelikle hedef kitlenizi ve stratejinizi belirlememiz gerekiyor sonrasında içerik planlaması ve yayın stratejisi oluşturabiliriz

Bu süreçte size yol gösterip başarıya ulaşmanızda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız birlikte çalışarak kalıcı ve etkili bir Vikipedi sayfası oluşturabiliriz

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri