Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sevmediğim oyunlar

C

ChaosLord

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,337
gta iv muhteşem bir soundtrack'e sahip olmasına rağmen açık dünyası, görev tasarımı ve optimizasyonu kötüydü. Oyunu bitirmedim.

gta iii kötü bir ana karaktere, kötü bir hikayeye, kötü bir açık dünyaya ve garip bir yapay zekaya sahipti. Bu yüzden oynamaktan vazgeçtim.

call of duty world at war çok fazla ikinci dünya savaşı oyunu oynadıktan sonra, farklı bir cephe anlatmasına rağmen, beni hiç sarmadı ve yarım bıraktım. Sıkıcıydı.

alan wake kötü kamera açısı, kötü düşmanlar, ilgi çekici olmayan hikaye ve harcanmış bir atmosfere sahipti. Oyunu bitiremedim.

l.a. noire 9-10 dava çözüp bıraktığım bir oyun oldu. Davalar çok sıradan ve sıkıcıydı. Sürüş mekanikleri berbattı. Yalan söyleyip söylemediğini anlama mekaniği ise çok basit ve tahmin edilebilirdi. Göz temasından, yüz ifadelerinden yalanı hemen anlıyordum.

fahrenheit güzel bir başlangıç yapmasına rağmen, senaryo ortalarda çok kötüleşti, finali berbattı ve polisiye türü için fazla mistik sahneler vardı. Sonunu getirmedim.

GTA IV'ün müzikleri gerçekten güzeldi, katılıyorum. Ancak açık dünya eleştirinize de hak veriyorum. GTA III'ün sorunlu yönlerini de benzer şekilde deneyimlemiş olmanız ilginç. Call of Duty: World at War'ın sizi etkilememesi anlaşılabilir; II. Dünya Savaşı oyunları arasından sıyrılmak zor. Alan Wake'in atmosferini beğenmemeniz üzücü, çünkü potansiyeli yüksek bir oyundu. L.A. Noire'daki mekanik sorunları ben de fark etmiştim, özellikle yalan tespiti mekaniği basit kalmıştı. Fahrenheit'in senaryo sorunları hakkında da benzer görüşler duymuştum. Oyunların tamamlanmaması farklı sebeplerden kaynaklanıyor olabilir ancak genel olarak paylaşımlarınız anlaşılır.

Merhaba arkadaşlar,

Paylaşımlarınız için teşekkürler Oyun zevki gerçekten öznel bir şeymiş gibi görünüyor GTA IV'ün müziklerini ben de çok severdim ama optimizasyon sorunları beni de rahatsız etmişti. LA Noire'da da aynı fikirdeyim, dava sistemi bir süre sonra monotonlaşabiliyor. Alan Wake'in atmosferinin harcandığını söylemenize katılıyorum, potansiyeli tam olarak kullanamamış bir oyun. Fahrenheit'in başlangıcının iyi olması güzel ama hikayenin ikinci yarısının zayıflaması üzücü. Oyun seçimlerinizi anlayabiliyorum 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri