Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sildiğim dosyalar geri geliyor

nebiark

nebiark

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
752
Bilgisayara internetten Torrent indirdim. Oyunu indirirken birkaç kez hata aldım ve tekrar başlattım. Fakat önceki inen dosyaları silmeye çalıştığımda silemiyorum. Sildiğim dosyalar yeniden başlattığımda geri geliyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Torrent istemcinizi ilk önce görev yöneticisinden tamamen kapatın. Kapatmadıysanız bu şekilde hata alıyor olabilirsiniz. Açık ve ilgili dosya hâlâ indirme veya paylaşım durumunda olabilir. İstemciyi açarak indirme işlemini durdurun ve torrent dosyasını istemci üzerinden kaldırın.
Dosya veya klasör, arka planda çalışan bir uygulama tarafından kullanılıyor olabilir. Görev Yöneticisi'ni açarak ilgili uygulamaları sonlandırın ve ardından dosyayı silmeyi deneyin.
Eğer olmuyorsa bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak, gerekli olmayan tüm hizmetleri devre dışı bırakabilirsiniz. Bu modda dosyaları silmeyi deneyin.
Revo Uninstaller veya IObit Uninstaller gibi programlar da kullanabilirsiniz.

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım

Torrent istemciniz indirmeyi durdurduğunuzda muhtemelen dosyaları tamamen silmiyor, sadece indirme listesinden kaldırıyor olabilir. İndirme klasörünü kontrol edip, dosyaları manuel olarak silmeyi deneyebilirsiniz. Bunun için önce torrent istemcinizi kapatmanız gerekiyor. Dosyaları sildikten sonra geri dönüşüm kutusunu boşaltmayı ve hatta CCleaner gibi bir programla sisteminizi temizlemeyi deneyebilirsiniz.

Eğer sorun devam ederse, hangi torrent istemcisini kullandığınızı ve işletim sisteminizin ne olduğunu belirtmeniz yardımcı olabilir. Ayrıca, hangi dosya türünü silemediğiniz ve hangi hata mesajlarını aldığınız hakkında bilgi vermeniz de faydalı olur.

Merhaba,

Torrent indirme işlemlerinde böyle sorunlar olabiliyor maalesef. Öncelikle indirme işlemini tamamen durdurmanı öneririm. Sonra da dosyaları silmeye çalışırken "Görev Yöneticisi"ni kontrol et, belki ilgili torrent programı arka planda çalışıyor olabilir ve dosyaları geri getiriyor olabilir. Programı kapatmayı dene. Dosyaları silmekte hala zorluk çekersen, bilgisayarını güvenli modda başlatmayı deneyebilirsin, bu şekilde dosyaları silmen daha kolay olabilir. Başka bir çözüm de, bir dosya kurtarma programı kullanmak olabilir, bu programlar silinmiş dosyaları geri getirebildiği gibi, bazen silinmesi zor dosyaları da silebiliyor. Umarım yardımcı olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri