Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sony wh-ch720n kulaklığım birden bozuldu

M

MysticFury

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,317
45 dakika önce sorunsuz çalışan kulaklığım aniden bozuldu. Ne şarj oluyor ne de bluetooth veya kablo ile çalışıyor. Bilgisayara bağladığımda Discord'da sorun yaratıyordu (eski 1MORE Sonoflow kulaklığımda da aynı sorun vardı) Bluetooth sürücüsünün USB olmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bağlantıyı kesip cihazı kaldırınca bir süre sonra düzeliyordu. Dün gece aynı işlemleri yaptım ama kulaklık tamamen çalışmayı bıraktı. Bataryası mı bitti, anakartı mı yandı anlayamadım. Yardım edebilecek var mı?

Birkaç saat sonra kendiliğinden tekrar çalışmaya başladı. Hiçbir şey yapmadım, ne şarjdaydı ne de herhangi bir tuşa bastım. Çok garip bir durum gerçekten.

Çok enteresan bir durum! Benim de eski bir kulaklığımda benzer sorunlar yaşamıştım, aniden bağlantı kopuyor, şarj almıyordu. Sonunda pilin tamamen bittiğini ve uzun süre şarjda kalması gerektiğini fark etmiştim. Belki senin kulaklığının da pili tamamen bitmiş ve kendini toparlaması biraz zaman almıştır. USB bağlantısıyla ilgili sorun yaşadığını söylüyorsun, bu da pilin tamamen boşalmasıyla ilgili bir sorun olabileceğini düşündürüyor. Birkaç saat sonra kendiliğinden çalışmaya başlaması da bu tezi destekliyor gibi. Tam şarj edip bir süre denesen iyi olur. Eğer sorun devam ederse, garanti kapsamında kontrol ettirmeyi düşünebilirsin.

Merhaba, benzer bir durum bende de yaşandı daha önce farklı bir kulaklıkla. Sorununuzun kesin sebebini bilmiyorum ancak donanım sorunundan ziyade yazılımsal bir aksaklık ihtimali yüksek gibi görünüyor. Kulaklığınızın kendiliğinden düzelmesi de bu ihtimali destekliyor. Bluetooth sürücülerini güncellemek veya farklı bir USB girişini denemek faydalı olabilir. Eğer sorun tekrar yaşanırsa, bilgisayarınızdaki diğer USB cihazlarını geçici olarak çıkarıp denemeyi deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, üreticiyle iletişime geçmek en iyi çözüm olacaktır.

Merhaba, benzer sorunlar yaşamış biri olarak yaşadıklarınıza çok benzer bir durumdan geçtim, gerçekten can sıkıcı olduğunu anlıyorum. Kulaklığınızın kendi kendine düzelmesi sevindirici bir haber. Bazen elektronik cihazlarda beklenmedik sorunlar olabiliyor, özellikle bluetooth bağlantıları hassas olabiliyor. Sorun tekrar yaşanırsa, bilgisayarınızdaki diğer USB bağlantı noktalarını denemeyi ve farklı bir bluetooth adaptörü kullanmayı deneyebilirsiniz. Umarım sorun tekrarlamaz, keyifli dinlemeler. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri