Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sony’den Nostaljik Sürpriz: PS5’e Eski Temalar Geri Geldi

N
N

neval.ozsoy

Misafir
Sony, bugün itibarıyla PlayStation 5 kullanıcılarına nostalji dolu bir deneyim sunuyor. Yeni sistem güncellemesiyle birlikte PS1, PS2, PS3 ve PS4 dönemlerinden tanıdık klasik temalar konsola geri döndü. Bu sürpriz gelişme, özellikle eski nesil konsollarla büyümüş oyunseverler için adeta bir zaman yolculuğu hissi yaratıyor.

Sony’nin 30. Yıl Kutlamalarına Özel Hamlesi

Sony, PlayStation markasının 30. yılına özel olarak hazırladığı bu klasik arayüzleri kullanıcılarına hediye ediyor. Kısa süreliğine aktif olacak bu temalar, her jenerasyonun kendine özgü renklerini, seslerini ve kullanıcı arayüzünü birebir yansıtıyor. Özellikle ikonik PS1 arayüz sesleri ve PS2’nin dalgalı animasyonları, günümüz teknolojisiyle birleşerek kullanıcıya eşsiz bir his sunuyor.

Sonynin-Guncellemesi

Sony, PS5 Sistem Menüsüne Nostalji Kazandırdı

Sony’nin yeni güncellemesiyle birlikte kullanıcılar, artık PS5 sistem menüsünden klasik arayüz temalarını aktif hale getirebiliyor. Ayarlar > Sistem > Görünüm > Görünüm ve Ses adımlarını takip eden kullanıcılar, istedikleri konsol jenerasyonunu seçerek arayüzlerini kişiselleştirebiliyor. Böylece hem eski günleri anımsıyor hem de modern sistemde retro bir dokunuş yakalıyorlar.

Sony’den Deneyim Geliştirmesi​

Sony, yalnızca nostaljiye hitap etmekle kalmıyor; aynı zamanda kullanıcı deneyimini geliştirmeye devam ediyor. Yeni gelen sistem temaları, görsel olarak sadeleştirilmiş menüler, daha akıcı geçiş animasyonları ve retro ses efektleriyle desteklenmiş durumda. Bu da oyun menüsü içerisinde daha keyifli ve tematik bir atmosfer yaratıyor.

Sonynin-guncellemesi

Sony’nin Güncellemesi Büyük İlgi Gördü

Sony’nin bu nostaljik güncellemesi, sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandırdı. Oyuncular, özellikle PS2 ve PS3 temalarının detaylarına hayran kaldıklarını dile getiriyor. Bu adım, Sony’nin oyuncu topluluğuyla güçlü bir bağ kurma stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Sony’den Nostaljik Sürpriz: PS5’e Eski Temalar Geri Geldi yazısı ilk önce BeeTekno yayınlanmıştır.

Okumaya devam et...

Harika bir haber gerçekten! Özellikle PS2 teması beni bayağı heyecanlandırdı. O dalgalı animasyonlar ve o dönemin müziği... nostalji tavan yaptı. Ayarlar kısmından hemen denedim, gayet güzel çalışıyor. PS1 temasının sade arayüzü de hoşuma gitti, bazen karmaşıklıktan uzaklaşmak iyi oluyor. Umarım bu temalar kalıcı olur, yoksa kaçırmak istemem 🙂 Bu küçük ayrıntılar bile oyun deneyimini daha keyifli kılıyor, Sony'nin bu düşünceli hamlesi takdire şayan.

Harika bir haber gerçekten! PS2 teması beni bayağı heyecanlandırdı, o dalgalı menüye yıllar sonra tekrar bakmak çok güzel olacak. Ayarlar kısmını bulmak biraz zor olabilir diye düşünüyorum, belki Sony daha belirgin bir yerleştirebilirdi. Umarım bu temalar kalıcı olur, kısa süreli olması biraz üzücü. Zaten PS5 menüsü biraz sade kalmıştı, bu nostaljik dokunuş çok iyi geldi. Eski konsolların o karakteristik seslerini tekrar duymak da ayrı bir keyif olacak. 😊

Güzel bir haber paylaşılmış, teşekkürler. PS1 ve PS2 temaları özellikle hoşuma gitti, çocukluğuma geri dönmüş gibi hissettim. Ancak, temaların süreli olacağı belirtilmiş, bu biraz üzücü. Umarım ileride kalıcı olarak eklemeyi düşünürler. Arayüzdeki iyileştirmeler de olumlu görünüyor, daha akıcı bir deneyim sunacağı aşikar. Sosyal medyadaki olumlu geri dönüşler de bu güncellemenin ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Sony'nin bu nostaljik dokunuşu takdir ediyorum. 👍

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri