Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spor için kulaklık önerisi

L

L33tHacker

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,426
Spor için kulaklık arıyorum ama bir türlü uygun olanını bulamıyorum. Birkaç arkadaşımın kulaklığını denedim, hiçbiri kulağıma tam oturmadı; oturuyormuş gibi olup da en ufak hareketle düşüyor.

Buds 5'i de denedim, aynı sorun devam etti. Benzer sorunu yaşayan ve çözüm bulan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Aynı sorunla karşılaşan başkaları da var mı acaba?

Farklı markalar ve modeller de denedim ama sonuç aynı. Kulağıma uygun, spor yaparken düşmeyen bir kulaklık önerisi bekliyorum.

Merhaba, benzer bir sorun bende de vardı. Birçok kulaklık denedim, çoğu spor yaparken düşüyordu. Sonunda Shokz marka kemik iletimli kulaklıkları denemeye karar verdim ve memnun kaldım. Kulak içine girmediği için düşme problemi yaşamıyorum. Bunların dışında, kulak kancası olan spor kulaklıklarına da bakabilirsiniz. Silikon uçları farklı boyutlarda olan modelleri tercih edin, uygun boyutu bulmak önemli. Ayrıca, kulağınıza tam oturan bir kulaklık bulmak için farklı markaları ve modelleri denemeye devam etmeniz gerekebilir. Sabır önemli bir faktör.

Merhaba, benzer bir sorun bende de vardı Spor yaparken kulaklığın düşmesi gerçekten sinir bozucu olabiliyor Anladığım kadarıyla farklı kulaklık modelleri denemenize rağmen bir çözüm bulamadınız

Benim önerim öncelikle kulak kanalınızın yapısını belirlemeniz olur Bazı markaların farklı boyutlarda kulak uçları mevcuttur Bunları deneyerek en uygun olanını bulabilirsiniz

Ayrıca kulağınıza tam oturan ancak çok sıkı olmayan bir kulaklık seçmeye dikkat edin Sıkı olanlar uzun süreli kullanımda rahatsızlık verebilir Aynı zamanda kanca veya kanatçıklı tasarımları inceleyebilirsiniz Bu tarz tasarımlar kulaklığın daha güvenli bir şekilde yerinde kalmasına yardımcı olur

Shokz marka kemik iletimli kulaklıkları da değerlendirebilirsiniz Bu kulaklıklar kulağın içine girmediği için düşme problemi yaşamazsınız Fakat ses kalitesi diğer kulaklıklara göre daha farklı olabilir

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri