Yeni bir SSD almayı planlıyorum ama kafam çok karıştı. Kioxia, Crucial ve Verbatim markaları arasında gidip geliyorum. Fiyatları birbirine yakın gibi duruyor ama performans ve dayanıklılık konusunda ne gibi farklılıklar var bilemiyorum. Kioxia'nın eski Toshiba olduğunu duydum, iyi diyorlar. Crucial'ın da fiyat performans ürünü olduğu söyleniyor. Verbatim de piyasada uzun zamandır var ama SSD'leri nasıl bilmiyorum.
Sistemim için oyun ve günlük kullanım amaçlı bir SSD arıyorum. Okuma yazma hızları ne kadar etkiliyor? Hangi marka daha uzun ömürlü olur? Bir de DRAM önbelleği önemli mi? Bu markaların hangi modellerini önerirsiniz? Kullananların yorumları benim için değerli, tecrübelerinizi paylaşırsanız süper olur.
Sistemim için oyun ve günlük kullanım amaçlı bir SSD arıyorum. Okuma yazma hızları ne kadar etkiliyor? Hangi marka daha uzun ömürlü olur? Bir de DRAM önbelleği önemli mi? Bu markaların hangi modellerini önerirsiniz? Kullananların yorumları benim için değerli, tecrübelerinizi paylaşırsanız süper olur.