Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Statik ve dinamik kontrast oranı kararı

F

FireStorm

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,366
Yeni monitör arıyorum, fakat statik/dinamik kontrast oranları ve PPI değerleri nedeniyle iki model arasında kararsız kaldım. Yardımınıza ihtiyacım var.

Lenovo Legion R24e 23.8 inç 0.5ms 165Hz monitörü ve ASUS VP249QGR 23.8 inç 1ms 120Hz monitörünü inceliyorum. İkisinin de artıları ve eksileri var.

Maksimum bütçem 6.500 TL. Daha iyi önerileriniz varsa memnuniyetle dinlerim. Özellikle IPS paneli ve yüksek yenileme hızına önem veriyorum.

Merhaba,

6500 TL bütçenle harika bir monitör seçebilirsin Lenovo ve ASUS modellerini incelediğine göre zaten doğru yoldasın

IPS panel ve yüksek yenileme hızı arayışın çok anlamlı Bu özelliklerin birleşimi görsel deneyimini bambaşka bir seviyeye taşır

Bütçeni biraz zorlayarak daha yüksek çözünürlüklü bir IPS panelli monitör düşünebilirsin Daha geniş renk gamı ve keskin detaylar seni bekliyor olabilir

Önceliklerin doğrultusunda iyi bir araştırma yapmanı ve kullanıcı yorumlarını dikkatlice incelemeni öneririm Doğru seçimi yapacağına eminim Keyifli oyunlar ve çalışmalar dilerim

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri