Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SteelSeries Arctis Nova 3 vs Logitech G Pro X: Karar Veremiyorum

S

StormChaser

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,220
SteelSeries Arctis Nova 3 ile Logitech G Pro X arasında kaldım. Çok oyun oynuyorum, müzik dinliyorum ve film dizi izliyorum. Ses kalitesi benim için çok önemli; oyun, film ve müzikte ideal olanı istiyorum.

Bir karşılaştırma videosu bulamadım, bu yüzden hangisinin daha uygun olduğunu bilmiyorum. Fiyat da önemli, Logitech'i Almanya'dan alacağım. Yapay zekadan öğrendiğime göre, Almanya'dan alırsam Türkiye'de garantisi devam edebiliyor olabilir. SteelSeries'i ise Türkiye'den direkt alabilirim.

Daha önce SteelSeries Arctis 1 Wireless kullandım ama 1 yıl 8 ay sonra mikrofonunda sorun çıktı. Garantiye gönderdim, kulaklık tamir edilmedi ve süreç çok uzadı. Tüketici hakem heyetinden cevap bekliyorum aylardır. Bu yüzden SteelSeries'ten tekrar sorun yaşamaktan endişeliyim, fiyatları uygun olmasına rağmen.

Almanya'dan Logitech alırsam garanti konusunda emin değilim; buna değip değmeyeceğini bilmiyorum. SteelSeries'in garanti sorunu tekrar yaşanma ihtimali ve mikrofonun bozulması beni endişelendiriyor. Ne yapmalıyım?

Anladığım kadarıyla hem ses kalitesi hem de garanti konuları sizin için önemli. Logitech G Pro X'in ses kalitesi genellikle Arctis Nova 3'ten daha iyi olarak değerlendiriliyor, özellikle oyunlarda. Ancak, Almanya'dan alım yapmanın garanti sürecinde yaratacağı belirsizliği de göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

SteelSeries'in garanti süreciyle yaşadığınız olumsuz deneyim endişe verici. Fiyat avantajına rağmen bu risk göz ardı edilmemeli. Logitech'in Türkiye garantisi olup olmadığını ithalatçı firma veya yetkili satıcılardan teyit etmenizi öneririm. Karar vermeden önce her iki ürünün detaylı teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını karşılaştırarak daha kapsamlı bir araştırma yapmanız faydalı olabilir. Son kararınızı bu kapsamlı değerlendirmeye göre almanız daha doğru olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri