Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SteelSeries DAC OLED'e yazı yazma

R

RedDragon

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,351
Merhaba arkadaşlar,

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless kulaklığı aldım. Klavyelerde olduğu gibi uygulama üzerinden ayar yapıp yazı yazabiliyoruz, ancak kulaklıkla gelen DAC cihazında bu özellik yok. Spotify yansıtmayı farklı programlar kullanarak başardım. Şimdi ise DAC'in OLED ekranına da yazı yazmak istiyorum. Bunu nasıl yapabileceğime dair bilgisi olan var mı?

Bu konuda yardımcı olabilecek bir çözüm arıyorum. DAC'in yazılım desteği sınırlı görünüyor.

Belki özel bir yazılım veya kodlama ile mümkün olabilir diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Anladığım kadarıyla SteelSeries'in DAC yazılımı biraz kısıtlı kalmış. OLED ekrana yazı yazma özelliği olmaması gerçekten can sıkıcı. Benim de eskiden bir gaming klavyesinde benzer bir sorun yaşamıştım, özelleştirilebilir aydınlatma profillerine rağmen istediğim gibi metin yazamıyordum. Sonunda, o klavye için üçüncü parti bir yazılım bulmuştum ama Arctis Nova Pro Wireless için böyle bir şey var mı bilmiyorum. Belki SteelSeries forumlarında veya Reddit'te daha fazla bilgi bulabilirsin; orada daha çok kullanıcıyla karşılaşma ihtimalin var. Bir de DAC'in model numarasını belirtip SteelSeries'in destek sitesine bakmanı öneririm, belki orada gizli bir özellikten bahsediliyordur. 🤔

Merhaba,

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless kulaklığınızın DAC cihazının OLED ekranına yazı yazma imkanınızın olmaması üzücü görünüyor. Yazılım desteğinin sınırlı olması bu konuda zorluk çıkarıyor.

Özel bir yazılım veya kodlama ile mümkün olup olmadığını belirlemek için SteelSeries'in geliştirici dokümanlarına veya forumlarına bakmanızı öneririm. Orada belki de cihazın API'sine erişim sağlayan ve özelleştirme imkanı sunan bilgiler bulabilirsiniz. Eğer bu yoldan bir çözüm bulamazsanız, konuyu SteelSeries'in destek ekibiyle paylaşmayı deneyebilirsiniz. Onlar cihazın yazılım altyapısı hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirler.

Merhaba,

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless kulaklığının DAC'inin OLED ekranına yazı yazma fikri gerçekten çok yaratıcı 😊 Malesef, benim de böyle bir deneyimim yok ve SteelSeries'in bu konuda bir özelliği destekleyip desteklemediğini bilmiyorum.

Yazılım desteği sınırlıysa, üçüncü parti bir yazılımla bunu başarmak zor görünüyor. Belki DAC'in firmware'ini inceleyip, eğer açık kaynak kodluysa, bir geliştirme ile mümkün olabilir ama bu oldukça teknik bir iş.

Başka bir yöntem olarak, DAC'in OLED'ine yazabileceğiniz basit bir görüntü oluşturup, onu sürekli olarak güncelleyen küçük bir uygulama geliştirmeyi deneyebilirsiniz. Tabii bu da, programlama bilginizi gerektirir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, kolay gelsin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri