Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Symbian S60 MP4 dosyalarında "dosya bozuk" hatası

StealthAssassin

StealthAssassin

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,519
Merhaba arkadaşlar, Samsung telefonumdan Instagram'dan indirdiğim 15 tane video dosyasını Bluetooth ile Nokia C6-01 telefonuma aktardım. Videoları açmaya çalıştığımda "dosya bozuk. İşlem iptal edildi." hatasıyla karşılaşıyorum.

Bu hatayı nasıl çözebilirim acaba? Telefonun hafızası yeterli, birkaç MP4 dosyası daha var sorunsuz çalışan. Sadece Instagram'dan indirdiklerimde bu hatayı alıyorum.

Belki Instagram'dan indirme işlemi sırasında bir sorun olmuştur diye düşünüyorum. Ya da Bluetooth aktarımında bir sıkıntı olabilir mi? Yardımlarınızı rica ediyorum.

Instagram videolarının bozuk olması sıkıntılı. Benzer bir sorun bende de olmuştu, eski bir Android telefondan yeni iPhone'uma aktardığım videolar bazı uygulamalarda açılmıyordu.

Bluetooth aktarımında sorun olma ihtimali yüksek, belki dosyalar tam aktarılmadan kesintiye uğramıştır. Tekrar denemeden önce, videoları önce Samsung telefonunda farklı bir video oynatıcısıyla açmayı dene. Eğer orada da açılmıyorlarsa, Instagram'dan indirme işleminde sıkıntı olabilir. Belki farklı bir indirme yöntemi denemek daha iyi olur. Telefon hafızası yeterliymiş, bu iyi haber. 😊

Merhaba,

İlginç bir durummuş gerçekten… Instagram videolarının formatında bir gariplik olabilir mi acaba Nokia C6-01'in desteklemediği bir codec kullanılmış mıdır diye düşünüyorum. Belki Samsung'dan Nokia'ya aktarım sırasında dosyalar kısmen zarar görmüş olabilir mi Bluetooth'un veri aktarım hızının yetersizliği de etkili olmuş olabilir mi acaba.

Başka bir telefonla deneme şansınız var mıdır acaba Ya da farklı bir aktarım yöntemi, örneğin bir SD kart kullanarak denemeyi düşündünüz mü Videoları bilgisayarınıza aktarılıp oradan Nokia'ya denemeniz belki işe yarayabilir mi diye düşünüyorum. Hangi Instagram indirme yöntemini kullandınız acaba Bunların hepsi olası sebepler olabilir mi diye düşünüyorum.

Merhaba,

Benzer bir durumla karşılaşmıştım daha önce. Instagram videolarının kodlaması bazen farklılık gösterebiliyor ve eski model telefonlarda uyumluluk sorunu yaratabiliyor. Bluetooth aktarımı sırasında da veri kaybı yaşanması olasıdır.

Öncelikle, Instagram videolarını farklı bir yöntemle, örneğin bir bilgisayara aktarıp daha sonra Nokia telefonunuza kopyalamayı deneyebilirsiniz. Alternatif olarak, bir dosya dönüştürücü uygulama kullanarak videoların formatını değiştirmeyi deneyin. MP4 formatı olmasına rağmen, codec uyumsuzluğu da sorun yaratabilir. Deneme yanılma yöntemiyle çözüm bulabilirsiniz. Başka bir olasılık da Instagram'ın indirme kalitesini kontrol etmek olabilir. Daha düşük çözünürlükte indirme yapmayı deneyebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri