Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tecno Camon 19 Neo'da ekran görüntüsü sorunu

MoonlightWolf

MoonlightWolf

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,502
Merhaba arkadaşlar, Tecno Camon 19 Neo telefonumda ekran görüntüsü alırken bir sorun yaşıyorum. Örneğin, rehberi ekran görüntüsü aldığımda, tüm rehber tek bir görüntü olarak geliyor. Bu durum oldukça kullanışsız.

Bunu nasıl kapatabileceğimi, yani ekran görüntüsünün sadece görünürdeki kısmı almasını nasıl sağlayabileceğimi öğrenmek istiyorum. Telefonun ayarlarında ilgili bir seçenek bulamadım.

Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum. Acaba bu bir yazılım hatası mıdır, yoksa bir ayar değişikliğiyle çözülebilir mi?

Merhaba,

Benzer bir sorun bende de yaşanmıştı Tecno Camon 19 Neo cihazımda. Görünüşe göre telefonun ekran görüntüsü alma özelliği, uzun sayfaları tek bir görüntü olarak kaydediyor. Maalesef telefonun kendi ayarlarından bu özelliği değiştirme seçeneği bulunmuyor gibi görünüyor.

Alternatif bir yöntem olarak, üçüncü parti bir ekran görüntüsü uygulaması kullanmayı deneyebilirsiniz. Google Play Store'da birçok farklı uygulama mevcut. Bu uygulamalar genellikle kaydırılabilir ekranların tamamını birleştirerek tek bir görüntü olarak kaydetme özelliğine sahip. Bu, sizin için daha kullanışlı olabilir. Ayrıca, bazı uygulamalar ekranın sadece görünür kısmını kaydetme seçeneği sunabilir. Bunları inceleyerek çözüm bulabilirsiniz. Yazılım güncellemesi olup olmadığını da kontrol etmenizde fayda var.

Merhaba Arkadaşım,

Benzer bir durum bende de olmuştu, hatırlıyorum şimdi… Tecno telefonların ekran görüntüsü alma mekanizması biraz… özel diyebilirim. Görünürde bir ayar yoktu, biliyorum. Ancak çözüm buldum. Uygulama mağazasından farklı bir ekran görüntüsü alma uygulaması indirdim. Bazıları, sayfayı bölümlere ayırıp kaydetme özelliğine sahip. Belki bu senin için de işe yarar. Tek bir resim yerine, birkaç küçük resim elde edersin böylece. Denemenizi tavsiye ederim. Umarım yardımcı olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri