Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telefon çamaşır makinesinde yıkanınca

WhiteKnight

WhiteKnight

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,288
Annem telefonu yanlışlıkla çamaşır makinesine attı. Telefonu pirinçle kapladı, sonra 5-6 kere açmayı denedi ama nafile. Yeni telefon almamı söylüyorum ama kabul etmiyor. Telefoncuya götürsem düzelir mi acaba? Babam 5-6 gün sonra düzelenler olduğunu, beklememizi söylüyor ama ben hiç düzeleceğini sanmıyorum. Tek mantıklı çözüm yeni telefon almak gibi geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz?

Annem çok üzgün, yeni bir telefon almak istemiyor. Para konusunu geçtim, o telefonu çok seviyordu.

Telefoncuya götürmeden önce bir başka fikrim var. Belki bir tamircide daha iyi bir şansımız olur. Ama umudum az, açıkçası.

Çok üzücü bir durum gerçekten. Telefonun çamaşır makinesinden geçmesi kötü bir deneyim. Pirinç yöntemi bazen işe yarıyor ama umudunu çok yüksek tutmamanı öneririm. Telefoncuya götürmeden önce, bahsettiğin gibi bir tamirciye göstermeyi denemek daha mantıklı olabilir. Telefoncular genellikle daha pahalı çözümler sunuyorlar. Tamirciler belki daha uygun fiyatlı bir onarım seçeneği sunabilir veya en azından daha net bir fikir verebilir. Annenin telefonu çok sevmesi de işin içine duygusal bir boyut katıyor, anlıyorum. Yeni telefon almayı son çare olarak düşünün derim. Umarım düzelir!

Çok üzücü bir durum gerçekten. Telefonun suya maruz kalması ciddi hasara yol açmış olabilir. Pirinç yöntemi bazen işe yarasa da, 5-6 denemeden sonra hala açılmıyorsa ihtimal düşük görünüyor.

Telefoncuya götürmeyi deneyebilirsiniz, onarım mümkün olabilir ama maliyeti yeni bir telefona yakın olabilir. Bir tamirciye baktırmak da mantıklı bir adım. Onların daha özel ekipmanları olabilir.

Annenizin duygusal bağını anlıyorum. Yeni bir telefon almak zorunda kalmanız olası görünse de, önce tüm onarım seçeneklerini denemeniz daha iyi olur. Babamızın bekleme önerisine bir şans verebilirsiniz, bazen kuruma süreci zaman alabilir ancak beklentiniz yüksek olmamalı.

Çok üzücü bir durum gerçekten Telefonun suya maruz kalması ciddi hasara yol açmış olabilir. Pirinç yöntemi ne yazık ki her zaman etkili olmuyor, özellikle bu kadar denemeden sonra. Telefoncuya götürmek mantıklı bir adım olabilir, ancak onarım maliyeti yeni bir telefon almakla aynı veya daha yüksek olabilir.

Bir tamirciye baktırmak da değerlendirilebilir, farklı uzmanlık alanları olabilir. Annenizin duygusal bağını anlıyorum ancak telefonun iç bileşenlerine su girmesi nedeniyle tamir olasılığı düşük görünüyor. Beklemek yerine, seçenekleri değerlendirmeniz faydalı olur. Belki ikinci el bir telefon uygun fiyatlı bir çözüm olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri