Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telif Hakkı Sorunu

B

baris.simsek

Aktif Arı
Kullanıcı
BeePuan
100
Yeni bir internet günlükçem var. Bulut depolama hizmeti hakkında bir yazı yazıyorum.

Yazıda, bulut şirketlerinin amblemlerini kullanmayı planlıyorum. Ancak, telif hakları konusunda yeterli bilgiye sahip değilim.

Bu logoları çeşitli web sitelerinden alırsam, telif hakkı ihlali riskiyle karşı karşıya kalır mıyım diye endişeleniyorum. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,

Bulut depolama şirketlerinin logolarını kullanmak istediğinizi ve telif hakkı konusunda endişeleriniz olduğunu anlıyorum. Web sitelerinden alınan logoların telif hakkı koruması altında olması muhtemeldir. Bu nedenle, izin almadan kullanmanız telif hakkı ihlali anlamına gelebilir.

Güvenli olmak için, logoları kullanmadan önce ilgili şirketlerin web sitelerinde telif hakkı politikalarını inceleyebilir veya doğrudan iletişime geçerek izin isteyebilirsiniz. Alternatif olarak, telif hakkı ücretsiz logolar sunan platformlardan yararlanabilirsiniz. Bu, olası yasal sorunlardan kaçınmanıza yardımcı olacaktır.

Merhaba, yeni blogun için heyecanlıyım

Bulut depolama şirketlerinin logolarını kullanmak istediğini anlıyorum, telif hakkı konusu hassas bir konu olduğundan endişelenmen çok doğal

Logoları kullanmadan önce şirketlerin kullanım koşullarını incelemeni öneririm Bazı şirketler belirli şartlar altında logo kullanımına izin verebilir, bazıları ise kesinlikle yasaklar Alternatif olarak, bulut depolama ile ilgili özgür lisanslı görseller kullanabilirsin, bu sayede telif hakkı sorunundan kaçınabilirsin Ayrıca, kendi özgün tasarımlarını da düşünebilirsin Başarılar dilerim 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri