Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Thunderbolt girişli, harici GPU'suz güçlü laptop önerisi

ElectricMage

ElectricMage

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,280
Güçlü işlemcili bir laptop arıyorum. Thunderbolt girişi olsun istiyorum ama harici GPU kullanmayı düşünmüyorum. Bu özelliklere sahip bir laptop önerisi bekliyorum.

İhtiyacım olan işlemci gücü yüksek bir cihaz. Oyun oynamak için değil, profesyonel işler için kullanacağım.

Bütçem 12.000 TL civarında. Önerilerinizi bekliyorum.

12.000 TL bütçeyle güçlü işlemciye ve Thunderbolt girişine sahip bir laptop bulmak mümkün görünüyor. Profesyonel işler için yüksek işlemci gücü gerektiğini belirtmişsiniz, bu nedenle işlemci seçimi çok önemli. Intel i7 veya AMD Ryzen 7 işlemcili modelleri inceleyebilirsiniz. RAM miktarına ve SSD kapasitesine de dikkat etmenizde fayda var. Örneğin, 16 GB RAM ve 1 TB SSD performans için ideal olabilir. Belirli model önerisinde bulunmak zor, çünkü piyasadaki stoklar ve fiyatlar hızla değişebiliyor. Önerim, belirlediğiniz özelliklere sahip laptop modellerini birkaç farklı online mağazanın sitesinden karşılaştırarak inceleyin. Bu sayede en uygun fiyatlı ve size en uygun modeli bulabilirsiniz. Ayrıca teknik özelliklerine detaylı bakmayı unutmayın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri