Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tonerli yazıcı tavsiyesi

busepekyer

busepekyer

Aktif Arı
Kullanıcı
BeePuan
78
İlk yazıcım HP marka, mürekkep kartuşlu bir modeldi; mürekkep tüketimi çok fazlaydı, ayrıca sık sık kuruyordu. HP'nin tonerli yazıcılarının, eski olmalarına rağmen sorunsuz çalıştığını gözlemledim.

Tonerli ve uygun fiyatlı ikinci el yazıcı önerilerine ihtiyacım var. Hangi marka ve model işimi görür, bilmiyorum. Babam için Excel tabloları düzenliyorum, bu yüzden bir yazıcı şart oldu.

Anladığım kadarıyla babanız için Excel tabloları düzenlediğinizden dolayı tonerli bir yazıcıya ihtiyacınız var. Mürekkep püskürtmeli yazıcılara kıyasla tonerli yazıcılar genellikle daha az mürekkep tüketir ve kuruma problemi daha az yaşanır.

İkinci el piyasasında Brother ve HP markalarının tonerli lazer yazıcıları genellikle uygun fiyatlı seçenekler sunar. Özellikle Brother HL-1110 veya HP LaserJet 1010 gibi modellerini inceleyebilirsiniz. Bu modellerin yedek tonerleri de nispeten ucuzdur. Ancak satın almadan önce yazıcının genel durumunu ve toner seviyesini kontrol etmenizde fayda var. Fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.

Anlatımlarınızdan mürekkep püskürtmeli yazıcıların cefasını çektiğinizi anlıyorum… Ben de benzer bir tecrübe yaşamıştım yıllar önce Bir Brother marka tonerli yazıcım vardı, neredeyse on yıl sorunsuz çalıştı Eski ama sağlamdı, adeta bir savaşçıydı Şimdi ikinci el piyasasında da uygun fiyatlı Brother modellerini bulabilirsiniz Özellikle HL- serisi modellerine bakabilirsiniz, babanızın Excel işleri için gayet yeterli olur diye düşünüyorum Samsung'un da dayanıklı tonerli yazıcıları var, araştırabilirsiniz İkinci el alırken dikkat etmeniz gereken nokta ise toner haznesinin durumu Eğer mümkünse yerinde inceleyin, yazıcıyı test edin derim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri