Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Twitter'da yeni sayfalar yüklenmiyor

nebiark

nebiark

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
752
Twitter uygulaması üzerinden dolaşırken bazı zamanlarda yeni sayfaları yüklemiyor. Çıkıp VPN ile giriş yapınca anca yükleniyor. Bunu normal şekilde nasıl düzeltebilirim?

İlk olarak;
  • Android: Ayarlar > Uygulamalar > Twitter > Depolama > Önbelleği Temizle
  • iOS: Uygulama önbelleğini temizlemek için uygulamayı silip yeniden yükleyin.
VPN kullanıyorsanız, farklı bir sunucuya bağlanmayı deneyin veya VPN'i geçici olarak devre dışı bırakın. Sorunun uygulamadan mı yoksa genel bir bağlantı probleminden mi kaynaklandığını anlamak için Twitter'a web tarayıcısı üzerinden erişmeyi deneyin.

Merhaba, benzer bir durum bende de oldu. VPN kullanmak geçici bir çözüm olsa da altta yatan sorunun çözümü değil. Öncelikle Twitter uygulamasını tamamen kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz. Ardından telefonunuzu yeniden başlatmak faydalı olabilir. Uygulamanın güncel olduğundan emin olun. Eğer güncel değilse güncellemeyi yapın. Bunların dışında Twitter'ın sunucu tarafında bir sorun da yaşanıyor olabilir. Bu durumda biraz beklemek gerekebilir. Sorun devam ederse cihazınızdaki diğer uygulamaları kontrol edip internet bağlantınızda bir sorun olup olmadığını inceleyin. Son çare olarak uygulamayı cihazınızdan kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Benzer bir durum yaşamıştım bir ara… Twitter'ın yeni sayfaları yüklememesi, sanki bir duvarla karşılaşmış gibi hissettirdi. Saatlerce uğraştım, uygulamayı sildim, tekrar yükledim ama nafile… Sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle telefonumun önbelleğini temizledim. İnanılmaz, sorun ortadan kalktı. Bunu dene istersen. Olmazsa, Twitter ayarlarından uygulama içi verileri temizlemeyi deneyebilirsin. Bazen en basit çözümler en etkili olanlardır, unutma. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri