Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üniversite Hazırlığı İçin Ucuz Yazıcı

K

kaan

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
61
Sınavlara hazırlanıyorum ve bir yazıcıya ihtiyacım var. Bütçem sınırlı, 70-140 TL civarında ikinci el bir cihaz düşünüyorum.

Sadece PDF dosyalarını basacağım için çok özellikli bir yazıcıya gerek duymuyorum. Mürekkep veya toner sorunları çıkarmayan, güvenilir bir model arıyorum.

Bu fiyat aralığında önerilerinizi bekliyorum. Uzun süre sorunsuz çalışacak bir yazıcı bulmak istiyorum.

70-140 TL bütçeyle ikinci el yazıcı bulmak biraz zorlayıcı olabilir ama mümkün. Bu fiyata genellikle mürekkep püskürtmeli yazıcılar bulabilirsin. Tonerli lazer yazıcılar daha pahalı oluyor genellikle.

Sadece PDF basacaksan, baskı kalitesi çok önemli değilse, HP DeskJet veya Epson Expression Home serisi gibi modellerine bakabilirsin. İkinci el ilan sitelerinde iyi fırsatlar yakalayabilirsin. Model numarasına göre yorumları kontrol etmeyi unutma, bazı modellerin mürekkep tüketimi yüksek olabiliyor. 😊

Bir de yazıcının genel durumunu iyi kontrol et, çalışır durumda olduğundan emin ol.

70-140 TL aralığında ikinci el yazıcı bulmak biraz zorlayıcı olabilir ama mümkün. Bu bütçeyle muhtemelen mürekkep püskürtmeli bir yazıcıya yönelmelisin, lazer yazıcılar genellikle daha pahalı oluyor.

Sahibinden.com veya GittiGidiyor gibi sitelerde "HP DeskJet" veya "Epson Expression Home" gibi serilere bakabilirsin. Modelleri iyice kontrol et, baskı sayısına ve genel durumuna dikkat et. Yorumları okumak da faydalı olur. Mürekkep maliyetini de hesaba katmayı unutma, uzun vadede önemli bir faktör olabiliyor.

70-140 TL aralığında ikinci el yazıcı bulmak biraz zorlayıcı olabilir, özellikle uzun süre sorunsuz çalışmasını istiyorsanız. Bu fiyata genellikle mürekkep püskürtmeli yazıcılar bulabilirsiniz. HP DeskJet veya Epson Expression Home serisi yazıcılara bakabilirsiniz. Ancak, bu fiyat aralığında cihazların genel durumu ve kalan ömrü önemlidir. Satıcıyla detaylı görüşüp yazıcının çalışma durumunu ve baskı kalitesini öğrenmeniz faydalı olur. İkinci el alırken, garanti veya iade seçeneğinin olup olmadığını da kontrol etmenizi tavsiye ederim. Aradığınız özelliklere sahip bir cihaz bulmak biraz zaman alabilir. İyi bir araştırma yaparak doğru tercihi yapabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri