Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üst pakete geçince taahhüt iptali mümkün mü?

StealthAssassin

StealthAssassin

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,519
Merhaba arkadaşlar, Turkcell'de 7 aylık bir taahhüdüm var ve cayma bedeli oldukça yüksek görünüyor. Üst bir pakete geçmeyi düşünüyorum, çünkü böylece cayma bedeli ödemeden yeni bir sözleşmeye geçebilirim diye düşünüyorum.

Peki, üst pakete geçtikten sonra eski tarifemi cayma bedeli ödemeden iptal etmem mümkün mü? Yeni bir sözleşme imzalayacağım için 1 yıllık yeni bir taahhüt süresi başlayacak.

İlk 1-2 hafta içinde cayma bedeli uygulanmadığını biliyorum, ancak bu durum üst pakete geçme durumunda da geçerli midir? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Üst pakete geçince mevcut taahhüdün iptal olup olmayacağı, tamamen Turkcell'in sözleşme şartlarına bağlı. Genellikle üst pakete geçiş, mevcut sözleşmenin yenilenmesi olarak değerlendirilir, dolayısıyla cayma bedeli ödemeden kurtulmak mümkün olmayabilir. Benzer bir durum yaşamıştım, üst pakete geçtim ama eski taahhütümün cayma bedeli yine de faturamda belirdi. Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp durumu detaylı olarak sorman en iyisi olur, yazılı bir bilgi almayı da ihmal etme. İlk 1-2 haftalık cayma hakkı da yeni sözleşme için geçerli olmayabilir.

Merhaba,

Turkcell'deki taahhüt süreçleri genellikle yeni bir paket geçişiyle eski sözleşmenin iptalini otomatik olarak sağlamaz. Üst pakete geçmek, mevcut taahhüdünüzün süresini etkilemeyebilir. Cayma bedeli genellikle sözleşmenin feshinden kaynaklanır, yeni bir sözleşme imzalamanız mevcut sözleşmenin iptalini garanti etmez.

İlk 1-2 haftalık cayma hakkı, genellikle yeni bir sözleşme imzaladığınızda geçerliliğini kaybetmektedir. Turkcell müşteri hizmetleri ile iletişime geçip, üst pakete geçme durumunda mevcut taahhüdünüzün durumunu ve cayma bedelini öğrenmeniz en doğru yaklaşım olacaktır. Bu konuda net bilgi almak için onlarla görüşmeniz faydalı olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri