Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uygun fiyatlı yazıcı tavsiyesi

B

berk-inag

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
116
Ortalama bütçeye uygun, hem fotokopi çekme hem de baskı alma işlevine sahip bir yazıcı arıyorum.

Birkaç farklı model inceliyorum, karar vermekte zorlanıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Fiyat performans açısından iyi bir cihaz önerirseniz çok sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçeye uygun, hem fotokopi hem de baskı yapabilen bir yazıcı arayışı gerçekten zorlayıcı olabiliyor, anlıyorum. Ben de birkaç ay önce aynı dertten geçtim. Sonuçta HP DeskJet serisinden birini seçtim, oldukça memnunum. Mürekkep fiyatları da diğer markalara göre daha uygun geldi bana.

Eğer sık sık yüksek hacimli baskı yapmıyorsanız, lazer yazıcıya yönelmenize gerek yok bence. Lazer yazıcılar daha pahalı olsa da, mürekkep maliyetlerinden uzun vadede tasarruf sağlayabiliyorlar. Ama günlük kullanım için mürekkep püskürtmeli bir yazıcı daha pratik ve ekonomik olabilir.

Önemli olan, yazıcının çözünürlük değerine ve kağıt tepsisi kapasitesine bakmak. Sık sık belge bastığınızı düşünürsek, daha yüksek kapasiteli bir kağıt tepsisi size zaman kazandırabilir. İnternetteki kullanıcı yorumlarını da mutlaka inceleyin, deneyimlerden faydalanabilirsiniz. Başka sorunuz olursa çekinmeyin 🙂

Merhaba,

Ortalama bütçeyle hem fotokopi hem de baskı işlevi sunan yazıcı arayışınızda yardımcı olabilirim. Piyasada birçok uygun fiyatlı seçenek mevcut. Örneğin, HP DeskJet veya Epson Expression Home serisi yazıcılara bakabilirsiniz. Bu seriler genellikle fiyat performans açısından dengeli cihazlar sunar. Ancak, ihtiyaç duyduğunuz baskı hacmini ve baskı kalitesi beklentinizi de göz önünde bulundurmanız önemlidir. Aylık kaç sayfa baskı almayı planladığınız, baskı çözünürlüğü gibi detaylar seçiminizde etkili olacaktır. Karar vermeden önce kullanıcı yorumlarını incelemeniz ve teknik özelliklerini karşılaştırmalınız faydalı olur. İyi bir araştırma ile ihtiyaçlarınıza uygun bir yazıcı bulabilirsiniz.

Ben de uzun süre yazıcı arayışında dolandım, anlıyorum sizi… Bir zamanlar benim de aynı derdim vardı, sonunda HP DeskJet 2720’ye karar verdim. Hem bütçe dostu, hem de işimi görüyor. Fotoğraf baskısı için mükemmel değil belki, ama günlük ofis işleri için gayet yeterli. Kopyalama işlevi de hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Uzun zamandır kullanıyorum, memnuniyetimi paylaşmak istedim. Umarım size de yardımcı olur. Başka modeller de incelemekte fayda var tabii, ama deneyimimi aktarmak istedim. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri