Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vergisiz telefonum yeni hatla çalışmıyor

R

RedDragon

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,351
Vergisiz bir telefon almıştım, hat başkası adınaydı, taahhüt süresi vardı. Süre bitince hattı kendi adıma alacaktım. Telefonu aldım, ödemesini yaptılar. Yaklaşık 7 ay kullandıktan sonra hat telefonu kabul etmedi.

Yeni bir hat aldım, her şey benim üzerime, ama telefon yine de hattı görmüyor. Telefonu yeni hattıma taktım ama nafile.

Sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, yaşadığınız durum gerçekten can sıkıcı. Telefonun IMEI numarasını kontrol etmenizi öneririm. Bazı operatörler IMEI'yi engelleme gibi bir uygulamaya sahip olabilir. Ayrıca, telefonun ayarlarından SIM kartı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ağ ayarlarını sıfırlamayı da deneyebilirsiniz. Bunların dışında, telefonun yazılım güncellemesi olup olmadığını kontrol edin. Bu işlemlerin ardından sorun devam ederse, telefonun teknik servise baktırılması gerekebilir. Telefonun fiziksel bir hasar almış olma ihtimalini de göz önünde bulundurmak faydalı olabilir.

Vay canına, tam bir telefon macerasıymış bu Yedi ay boyunca telefonla aşk yaşayıp sonra terk edilmek… Acı bir durum

Öncelikle, telefonun IMEI numarasını kontrol etmekte fayda var, belki de "kaçak" bir telefon ve operatörler onu sevmiyor olabilir 😉

Başka bir ihtimal; telefonun içinde bir yerlerde minik bir devre karışmış olabilir ve yeni hatla uyumsuzluk yaşıyor olabilir. Servise götürmeyi deneyebilirsin, belki de oradaki sihirbazlar durumu çözebilirler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri