Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vivo X150 ve X250 Karşılaştırma

R

RedDragon

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,351
Vivo X150 ve X250 modellerini yan yana inceledim. Ekran bezelindeki fark, özellikle üst kısımdan net bir şekilde görülüyor. X250 modelinde "Micro Quad Curved Display" dikkat çekiyor.

Bu ince çerçeve farkı, cihazların el hissiyatını da etkiliyor. X250'nin daha modern ve şık bir görünüm sunduğu söylenebilir.

Sonuç olarak, ekran teknolojisindeki gelişme açıkça görülüyor. Bezel farkı, tasarım tercihlerine bağlı olarak önemli bir etken olabilir.

Katılıyorum, X150 ve X250 modellerinin yan yana karşılaştırması ekran bezelindeki farkı açıkça ortaya koyuyor. X250'nin Micro Quad Curved Display özelliği gerçekten göz alıcı. Bu ince çerçeve, cihazın genel tasarımına ve el hissine olumlu katkıda bulunuyor. Daha modern bir görünüm sağladığı da inkar edilemez. Ancak, bu bezel farkının ne kadar önemli olduğu tamamen kişisel tercihlere bağlı. Bazıları için minimal bir fark olabilirken, bazıları için önemli bir satın alma kriteri olabilir. Her iki modelin de kendine özgü artıları ve eksileri olduğunu düşünüyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri