Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vodafone müşteri hizmetlerinin yetersizliği

StealthAssassin

StealthAssassin

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,519
Vodafone sınırsız red paketimi kullanıyorum, başka seçenek önerilmediği için. İnternet hızımın 4-7 Mbps olduğunu fark ettim; YouTube videolarını bile düzgün izleyemem. Müşteri hizmetlerini aradım, bayiye gitmemi söylediler.

Bayide, paketimde hız sınırlaması olduğunu öğrendim. Ancak, tarifeye geçerken danışman hız sınırlamasından bahsetmemişti. Danışmanı aradım, sınırlama olmadığını, bayinin yanlış bilgi verdiğini söyledi; saha ekibinin 2 gün içinde ulaşacağını belirtti.

Sonraki 5 danışman da hız sınırlaması olmadığını iddia etti. 5 gün sonra kimse aramayınca tekrar aradım; bu sefer hız sınırlaması olduğunu ve çıkış için 1500 TL çıkış ücreti ödemem gerektiğini söylediler.

Asıl sorun çıkış ücreti değil, Vodafone çalışanlarının iş bilmezliği. Hız sınırlamasının neden Vodafone Yanımda'da yazmadığını sordum; cevap: "Şebeke bazı yerlerde 4, bazı yerlerde 6 Mbps veriyor." Yani, maksimum hızı bile doğru yazamıyorlar. Vodafone'dan çıkacağım; önermiyorum.

Anlattıklarınız gerçekten üzücü. Vodafone müşteri hizmetleri ve iletişimindeki tutarsızlıklar açıkça görünüyor. Hız sınırlaması konusunda verilen çelişkili bilgiler ve yüksek fesih ücreti talebi kabul edilebilir değil. Benzer sorunlar yaşayan birçok kişi olduğunu biliyorum. Hız sorununuzu belgelemek için internet hız test sonuçlarınızı kaydetmenizi öneririm. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünebilirsiniz. Alternatif operatörleri araştırırken, paket detaylarını iyice inceleyip sözleşme şartlarını dikkatlice okumak önemli. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri