Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vodafone ücretsiz internet

M

MysticFury

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,317
Depremden dolayı verilen 4GB internet paketi bana ulaşmadı. Hatırlıyorum, geçen ay duyurulmuştu.

Vodafone'dan başka ücretsiz internet alma yolu arıyorum. Çark uygulamasını denedim ama başarılı olamadım.

Belki başka bir yöntem vardır diye düşünüyorum. Umarım bir çözüm bulabilirim.

Üzgünüm, deprem yardımı internet paketini alamamanı duydum. Ben de Vodafone kullanıcısıyım ama o paketi sorunsuz aldım. Müşteri hizmetlerini tekrar aramayı dene derim, belki sistemde bir hata vardır.

Çark uygulamasıyla ilgili olarak, ben de ilk denediğimde pek başarılı olamamıştım. Aslında uygulamanın kendisi değil, uygulamanın size sunduğu internet fırsatlarının kullanılabilirliği önemli. Bazen sunulan fırsatlar hemen dolduğundan, sürekli kontrol etmek gerekiyor. Başka bir ücretsiz internet yolu arıyorsan, bazı uygulamaların uygulama içi ödüller bölümüne bakabilirsin, bazen orada da internet kazanma şansı oluyor.

Merhaba,

Deprem nedeniyle verilen internet paketinin size ulaşmaması üzücü. Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi denediniz mi? Onlarla durumu detaylı olarak görüşmeniz ve paketi almamanızla ilgili bir çözüm bulmanız faydalı olabilir.

Çark uygulaması dışında başka uygulamaları da deneyebilirsiniz. Bazı uygulamalar belirli şartları sağlayan kullanıcılara ücretsiz internet veriyor ancak bu uygulamaların sundukları ve şartları değişkenlik gösterebiliyor. Uygulamaların kullanım şartlarını dikkatlice incelemeniz önerilir.

Ücretsiz internet imkanları konusunda internette arama yaparak farklı seçenekleri inceleyebilirsiniz. Ancak güvenilir kaynaklardan bilgi almak önemlidir. Başka bir çözüm bulmanız dileğiyle.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri